alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Badbyxor för herr

 
[32]

Simma året runt med ett par badbyxor för herrar

Det är något särskilt med att ge sig ut på en simtur i det sköna vattnet oavsett vilken årstid det är. Det är dock jobbigt när de snygga badbyxorna man köpte snabbt börjar blekas från klorinet, därför har vi valt att göra våra badbyxor för män klorresistenta så dina swimwear herr trunks kan se och kännas nya under en längre tid. Släng på dig ett par och kör på ditt nya personbästa, oavsett om du bara simmar på fritiden eller är en tävlingssimmare så har vi badbyxor för herrar som passar dig och dina behov.

Badbyxor som sitter ordentligt

Om du är en tävlingssimmare inom bröstsim så vet du hur viktigt det är att ha ett par badbyxor för herrar som inte bara sitter ordentligt men som även fungerar vattenavvisande för att minimera motståndet. Därför har vi tillverkat swimwear herr trunks som är särskilt anpassade efter benens och höfternas extrema rörlighet under bröstsim och tillverkat simkläder som hjälper dig att känna en ökad energi och framåtrörelse. Vi har även badbyxor för herrar för dig som gillar att simma på fritiden, oavsett om det är i det öppna havet eller i en bana i bassängen. Några av våra badbyxor för män kommer i det klorresistenta materialet Infinitex Fitness Eco. Vi har även försökt reflektera din kärlek till vattnet genom att använda vårt ECONYL®-garn som kommer från återvunna fisknät och annat nylonavfall för att spara världens hav från skräp. Våra simkläder kommer i olika modeller, korta eller långa, flera olika färger och olika grafiska print. Du bestämmer vad som passar dig och din personliga stil, det bästa är att badbyxorna ger UV-faktor 50+ men glöm inte bort att skydda dig lite extra med solkräm från den starka solen. Gör dig redo för att träna både styrka och uthållighet i bassängen eller havet.