alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Herr · Skor · Ovandel i läder

 
[442]
1 / 10
Sida:av 10

Herrskor i läder – både hållbara och stilrena

När man inte riktigt vet vad man ska ha för skor på sig är herrskor i läder alltid ett säkert kort. De passar lika bra till kostymen som till jeans och en snygg hoodie och de är lätta att fräscha upp om de blivit dammiga. Om du är mån om att din look ska vara perfekt är våra herrskor med ovandel i läder och gummisula definitivt ett bra val. Samtidigt som de är trendiga och sofistikerade så har de också en viss del av streetkulturen i kombination med sportskor, och resultatet är skor som du verkligen kan lita på i vått och torrt och som helt enkelt levererar varje dag, oavsett vad du ska ta dig för.

Välj rätt läderskor för män

Vilka skor som passar just dig beror helt enkelt på vad du ska göra när du har dem på dig. Om du ska träna i dem behöver du fråga dig vilken träningsform du ska utöva, eftersom detta påverkar exempelvis hur mycket stötdämpning, energiåtergivning och grepp du behöver från sulan. Vi har läderskor för män för många olika typer av träning, men om du är ute efter skor som du ska bära till vardags till skolan eller jobbet är våra sneakers det bästa alternativet.

Ta hand om dina snygga skor

Du vill så klart att dina herrskor i läder ska hålla så länge som möjligt, och därför är det en god idé att ta hand om dem så de håller sig fina. Se till att impregnera skorna innan du använder dem, det skyddar dem mot vatten och smuts. Gör regelbundet rent skorna med en speciell skorengöring och undvik att köra dem i tvättmaskin då de inte tål detta. Om du vill att skorna ska lukta fräscht är en skodeodorant alltid ett bra köp.