alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

bomullsjacka

 
[61]
Y-3 Svart Y-3 Fleece JacketY-3 Svart Y-3 Fleece Jacket

Y-3 Fleece Jacket

Y-3

1 / 2
Sida:av 2

Bomullsjackor

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Våra bomullsjackor har exakt rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att uppnå din personliga potential. Med dessa bomullsjackor kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – bomullsjackor från adidas

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med bomullsjackor från märken som Originals, Y-3 och Performance. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och självmedveten image med sina skiftande texturer och generösa draperingar. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. RDY, Injection Pack och DESIGNED4TRAINING är våra mest omtyckta kollektioner med bomullsjackor. Vi erbjuder bomullsjackor i brunt, rosa, svart och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Framtiden börjar idag. Upptäck våra bomullsjackor från adidas – nu är stunden inne.