alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Skolkläder

 
[153]
Primeblue SST Track Jacket
Primeblue SST Track Jacket
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Top (Plus Size)
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Pants
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Pants
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Manchester United 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Away Jersey
Real Madrid 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Home Jersey
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Away Jersey
Manchester United 22/23 Home Authentic Jersey
Padded Winter Jacket
Adicolor Classics Firebird Track Jacket
Adicolor Classics 3-Stripes Crew Sweatshirt
Adicolor Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
Arsenal 22/23 Away Jersey
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Designed for Gameday Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Techfit 3-Stripes Training Long Tights
Adicolor Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Essentials French Terry 3-Stripes Pants
Adicolor Essentials Fleece Sweatshirt
Adicolor Essentials Trefoil Cargo Pants
Adicolor Classics Cut Line Crew Sweatshirt
Adicolor Classics Trefoil Crewneck Sweatshirt
FC Bayern 22/23 Away Jersey
Adicolor Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Adicolor Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Juventus 22/23 Home Jersey
Arsenal 22/23 Away Jersey
Own The Run 7/8 Running Leggings
1 / 4
Sida:av 4

Bekväma och praktiska skolkläder med snygg stil

Låt barnen hålla stilen med klassisk adidas stil även till skolan. Med adidas skolkläder får barnen plagg som är både slitstarka och hållbara samt låter dem hålla komforten under hela dagen. Tack vare de sköna materialen och bekväma snitten är barnen bekväma både i skolbänken och på skolgården. Med de snygga designdetaljerna som gjort adidas kläder populära säsong efter säsong kan barnen vara säkra på att hålla stilen och känna sig bekväma i den sportiga looken. Här hittar du klassiska adidas detaljer som de igenkänningsbara 3-Stripes längs med klädernas sidor. 

Kläder för skolan i sköna material

En lång dag i skolan kan vara tröttsam, men i adidas bekväma material får barnen sköna plagg som tar de mellan en mängd olika aktiviteter i stil. Med svala material som är snabbtorkande slipper ungdomarna pinsamma svettfläckar på kläderna och kan hålla sig svala även under varma dagar och efter spring på skolgården. Med den bekväma huvtröjan får de en mysig och värmande känsla när det blir kallare. För att enkelt få till en lager på lager look finns klassiska träningsjackor med blixtlås fram som enkelt kan dras på och av efter behov och förvaras i ryggsäcken som ett extra plagg.

Redo för skolstarten med både kläder och tillbehör

Matcha adidas kollektion av skolkläder med någon av de praktiska ryggsäckarna i adidas sortiment. Du hittar rymliga ryggsäckar som lätt gör att barnen kan organisera sin packning och hålla koll på både skolböcker och småsaker. Ryggsäckarna kommer i olika storlekar beroende på hur mycket packning barnen behöver ha med sig. I kollektionen av väskor hittar du även praktiska gympåsar för de dagar då barnen behöver ha med sig ombyte till träning och gympalektionerna. Låt barnen hålla stilen och vara helt redo för skoldagen med adidas kläder och väskor som är både praktiska och snygga.