alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

lila jackor

 
[19]

Lila jackor

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Våra jackor har rätt stil för dig och dina behov så att du får möjlighet att uppnå din personliga potential. Våra lila jackor kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – lila jackor från adidas

Vi har jackor tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny roll och använder den som ett återvunnet material när vi producera våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med jackkollektioner som Performance, TERREX och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Kallt väder? Hårda vindar? Skumpiga vägar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Med teknologier som GORE-TEX och PERTEX är du rustad för alla situationer. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMAPROOF fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar jackor i kollektionerna Project-3, AOP PACK och Response.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt tävlingen eller vandringen. Visa din alldeles egna stil med lila jackor från adidas.