alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Mini Me

 
[108]
Superstar Shoes
adidas Originals x Kevin Lyons Crew Set
adidas x Kevin Lyons Hoodie Set
adidas Originals x Kevin Lyons Shorts
adidas Originals x Kevin Lyons Tee
adidas x Kevin Lyons Shorts and Tee Set
adidas Originals x Kevin Lyons Tee
OZWEEGO Shoes
OZWEEGO Shoes
Continental 80 Shoes
Continental 80 Shoes
Forum Low Shoes
Forum Low Shoes
Gazelle Shoes
Gazelle Shoes
Stan Smith Shoes
Stan Smith Shoes
Trefoil Hoodie
adidas Adicolor Trefoil Hoodie
Astir Shoes
Gazelle Shoes
Gazelle Shoes
Gazelle Shoes
Gazelle Shoes
Crew Sweatshirt Set
Trefoil Crew Sweatshirt
Trefoil Tee
Trefoil Tee
Ozelia Shoes
Ozelia Shoes
Superstar Shoes
Superstar Shoes
Trefoil Tee
Trefoil Tee
OZWEEGO Shoes
Superstar Shoes
OZWEEGO Shoes
Continental 80 Shoes
Camo Crew Set
Stan Smith Crib Shoes
Forum Low Shoes
Gazelle Shoes
Gazelle Shoes
1 / 3
Sida:av 3

adidas Mini Me

Klä barnen i adidas Mini Me för tidlös design som håller säsong efter säsong. adidas barnkollektioner har allt från hoodies till skor och tracksuits för att barnen ska hålla stilen både i skolan och under sportaktiviteter. Kollektionerna är framtagna med originaldesign och du hittar därför produkter med den klassiska Trefoil-loggan och de karaktäristiska 3-Stripes.

Skor för barn

För att se till att barnen har både stilsäkra och praktiska skor är adidas superstar för barn ett bra val. Superstarskorna är basketskor som ingår i adidas originalkollektion och passar bra både för basketplanen och vardagen. De ikonklassade skorna känns igen med sina legendariska 3-Stripes och har en tjockare sula som gör att de är bekväma att röra sig i. adidas superstar barn ingår i adidas Mini Me och du hittar skor som passar för alla eventualiteter. De legendariska basketskorna är gjorda i läder vilket gör att de håller under hela säsongen.

Hoodies och tröjor för alla eventualiteter

adidas tröjor för barn hittar du i både långärmat och kortärmat. Med den ursprungliga Trefoil-loggan hyllas adidas arv och ger barnen en sportig look både på och av planen. Tröjor i bomullstrikå ger en extra mjuk och behaglig känsla medan högteknologiska material som Climacool håller barnen svala under sportaktiviteter. adidas Mini Me har även hoodies som håller barnen varma till och från olika aktiviteter. Kollektionen Kaval är skapad för gatan med gedigna collegetyg medan Spirit-kollektionen är utformad efter klassisk fotbollsdesign.

Byxor och tracksuits för barn

adidas Mini Me har byxor för barn som passar både för träning och ledighet. Med ett par sköna mjukisbyxor kan barnen mysa hemma medan Climawarm-byxor värmer under kallare utomhusdagar. Du hittar även träningsställ med matchande jackor och byxor för en sportig look från topp till tå. Följ adidas storleksguide för att slippa vara osäker på om byxorna kommer att passa eller inte.