alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

kits

 
[1063]

Kits

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till ett träningspass kan du alltid se livet ur ett sportperspektiv med våra tillbehör. Se till att du alltid är rätt utrustad med kits från adidas. Våra kits kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – kits från adidas

Vi erbjuder kits som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-kits får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Våra kollektioner med kits inkluderar Clima, Teamwear och Parley. Miljöskydd är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. Våra kits finns i rosa, svart, grått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Framtiden börjar nu. Skaffa våra kits från adidas – nu är stunden inne.