alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Energy Citrus Pack

 
[277]
1 / 6
Sida:av 6

HÖJ RIBBAN MED FOTBOLLSSKOR PACK FRÅN ADIDAS

Upptäck den fantastiska känslan av att snöra på dig ett par skor som passar perfekt för din spelstil, underlaget och tidsandan med fotbollsskor pack från adidas – unika kollektioner med de senaste fotbollsskorna framtagna för maximal prestanda med en oslagbar stil. De tre kollektionerna X, Copa och Predator erbjuder något för varje typ av spelare. Skorna är tillverkade i fjäderlätta material som både hjälper dig att blixtsnabbt ta dig fram på planen och håller dina fötter fräscha under 90 minuter plus stopptid. Oavsett om du är en försvarare som håller linjen där bak, en mittfältare som fördelar spelet eller en anfallare som står redo att dundra in bollen i mål, kommer du att känna skillnaden i ditt spel i skor från adidas fotbollsskor pack.

DOMINERA OAVSETT UNDERLAG

I adidas fotbollsskor pack hittar du de senaste fotbollsskorna för alla typer av underlag. Inomhusskor för gymnastiksalen och inomhusturneringar på vintern, skor för oförlåtande grusplaner, varianter optimerade för konstgräs och givetvis fotbollsskor för gräsplaner, mjuka som hårda. Alla som har spelat fotboll ett längre tag vet att underlaget gör enorm skillnad för spelet och att rätt skor kan vara avgörande för både matchresultatet men också för att förhindra skador och slitage. Med fotbollsskor pack från adidas kan du hålla samma stil och vara säker på din prestation oavsett vilket underlag nästa match eller träning spelas på.

KOMPLETTERA STILEN MED ACCESSOARER

När du har hittat din stil, passform och rätt skor för underlaget kan du fullfölja stilen med matchande accessoarer. I samband med nya släpp för fotbollsskor pack från adidas säljs även tillhörande målvaktshandskar och benskydd separat som ger dig en komplett look och gör dig redo för alla utmaningar som en fotbollsmatch eller träning kan bjuda på. Se ut och känn dig som de stora världsstjärnorna när du kliver ut på planen fullkomligt utrustad för fotboll på högsta nivå. Med skor och accessoarer från adidas fotbollsskor pack får du stil, komfort och världsledande prestation i ett.