alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom
ADIDAS X PARLEY
We're on a mission to help end plastic waste. And this is a fight we can’t lose.

”Genom vårt samarbete med Parley for the Oceans vill vi inspirera och mobilisera en hel generation för att hjälpa till att forma vår planets framtid. Vi stärker atleter världen över för att göra skillnad. För att skapa verklig förändring måste alla hjälpa till, överallt. Vi vill bidra till att minska plastavfallet. Och det här är en kamp vi inte kan förlora.”

Se hur adidas och Parley for the Oceans har gått samman för att hjälpa till att få ett slut på plastavfall genom sportens kraft. Tillsammans har vi motiverat miljontals människor att #runfortheoceans när vi jobbar för att rensa upp vår planet.
I avsnitt 2 av ”A Mission for Our Oceans” visas hur en global rörelse hjälper till att skydda våra hav genom att samla in plastavfall längs våra kuster och omvandlar det till vackra, förstklassiga produkter.
I avsnitt 3 av "A Mission for our Oceans" samarbetar passionerade unga ledare, medhjälpare och nya kreatörer från hela världen med lösningar för att skydda våra hav och sätta stopp för plastavfall.