alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Träningsskor för crosstraining

 
[42]

Optimera dina pass med träningsskor för crosstraining

Crosstraining kräver utrustning som är mångsidig för att du enkelt ska kunna ta dig mellan olika intervall utan problem. Med adidas träningsskor för crosstraining får du skor som ger dig både stöd och flexibilitet för din träning. Med högteknologiska sulor och material kan du räkna med högsta möjliga komfort. Du kan även räkna med att optimera din träning när du har rätt skor som låter dig fokusera på dina rörelser och inte distraherar med passform eller värme. Välj bland ett stort utbud av skor som låter dig få ut så mycket som möjligt av din träning.

Crosstrainingskor som gör att du orkar längre

Med adidas funktionella träningsskor får du sneakers som följer med i fötternas rörelser och ger dig smidiga steg. Med ovandelar i mesh får du ett par skor som andas och ventilerar fötterna samtidigt som passformen kan anpassas efter dina fötter. Fuktavledande funktion i materialet gör även att du slipper en fuktig och svettig känsla runt fötterna. Med stötdämpande mellansulor får du sköna steg som ger dig mer energi och som skyddar både anklar och knän vid både hopp och tunga lyft. Du hittar skor med greppande sulor som fungerar både inomhus och utomhus.

Träningsskor för crosstraining i stor variation av stilar

För klassiska modeller finns skor med de karaktäristiska 3-Stripes längs med sidorna för en tidlös sportdetalj. Du hittar skor i diskreta och dämpade färger men även nyanser i starka färger och neon. För en minimalistisk och klassisk stil finns helvita träningsskor eller skor i svart och vitt för en snygg kontrast. Missa inte att matcha dina skor med rätt sportstrumpor från adidas. Du hittar allt från ankelstrumpor till knästrumpor i kollektionen. Med rätt strumpor får du bättre passform på dina skor och slipper friktion och skav som distraherar. I adidas kollektion av träningsskor för crosstraining hittar du en mängd olika stilar och färger.