alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

HJÄLP TILL ATT SÄTTA STOPP FÖR PLASTAVFALL

Nu behöver alla och envar bidra för att skapa verklig förändring. Det är vi mot plastavfallet. Ladda ner adidas Running-appen för att hålla utkik efter uppdateringar om årets Run For The Oceans. Registreringen öppnar 18 maj.

SÅ HÄR GÖR MAN FÖR ATT DELTA

Ta reda på hur Run For The Oceans fungerar.

VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN

”Löpningen inspirerar oss att ta tag i saker genom att helt enkelt ta steg i rätt riktning.”

KURT DAVIDS. ADIDAS RUNNERS KAPSTADEN

There are people on the beach, surrounding bags filled with plastic waste
Vår övertygelse är att genom sport har vi kraften att förändra liv. 2017 lanserade adidas och Parley tillsammans Run For The Oceans, en global rörelse för att öka medvetenheten om marint plastavfall och inspirera till handling. Vi vill hjälpa till att sätta stopp för plastavfall genom att förena människor över hela världen för att bidra. Hittills har över 3 miljoner människor snörat på sig löparskorna och tagit ställning för haven.
Logo's of all of our tracking partners
A woman is warming up to get ready for Run For The Oceans
A man is warming up to get ready for Run For The Oceans
A woman is warming up to get ready for Run For The Oceans
A woman is warming up to get ready for Run For The Oceans