alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Blue background with waves
Run for the Oceans logo

6,760,161 DELTAGARE, 771,225,511 MINUTER. TILL ALLA DELTAGARE – TACK!

Nu när eventet är över jobbar vi med Parley för att rensa upp plastavfall på 250 000 kg från våra stränder, öar och kustområden.

VI SPRANG TILLSAMMANS

Se vad vi åstadkom under 2022.

Blue background with waves and adidas runners logo

DRIVET AV

Blue background with waves and logos of the partner's of Run for The Oceans

TILLSAMMANS MED VÅRA PARTNERS

RUN FOR THE OCEANS 2022 MÅ VARA ÖVER, MEN VÅRT RACE FÖR ATT HJÄLPA TILL ATT STOPPA PLASTAVFALL SLUTAR INTE HÄR. LÄS MER OM HUR VÅRA VAL KAN GÖRA SKILLNAD.

Karlie Kloss with Run for the Oceans flag by the ocean

VI SES NÄSTA GÅNG

Det här är inget farväl, utan ett tack tills nästa gång – vi är snart tillbaka! Under tiden, låt oss fortsätta göra det vi kan för att få ett slut på plastavfall.