alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

TOPPAR SOM FÖRENAR

Uppe i bergen eller i städer – toppar finns överallt. Låt oss hitta din.

VAD ÄR DIN DRÖMTOPP?

Oavsett hur din topp ser ut är det här din chans att nå den. TERREX kommer att hjälpa 3 personer att förverkliga sina topprojekt med expertis, stöd och produkter. Berätta om din dröm så kan vi hjälpa dig att nå den.

SÅ HÄR DELTAR DU

Du behöver bara beskriva din idé för att delta. Om du blir vald får du chans att dela din vision i mer detalj med en video. Vi söker idéer i tre kategorier: COMMUNITY, HÅLLBARHET och ÄVENTYR. Vinnande topppar kommer att filmas som en del av kampanjen Toppar som förenar. Anmälan stänger: 14 oktober 2022.

Naturen är för alla. Vildmarken är den bästa platsen att nå din fulla potential, knyta band med din community och visa naturen lite kärlek. Oavsett hur ditt drömäventyr ser ut kan vi hjälpa dig att uppleva det.

Enjoy exclusive rewards from our partners through the App Hub

Exklusiva priser

Ta emot ditt pris, endast i adidas-appen

Toppar som förenar

Visa målmedvetenhet i din resa mot toppen med adidas TERREX. De finns överallt i naturen. Inte bara i bergen. Du når en topp i ögonblicket du upptäcker något nytt, bryter igenom en barriär eller knyter an till naturen. Naturen är till för alla, och vildmarken är den bästa platsen att nå din fulla potential, känna gemenskap och visa miljön lite kärlek. Så oavsett hur ditt drömäventyr ser ut är det här din chans att uppleva det. Toppar som förenar av adidas TERREX berättar historien om legendarerna som har nått nya toppar. Som Caja Schöpf och Raphaela Haugh som upptäckte naturens befriande känsla i vår Snow-historia. Eller Adaptive Climbing Group vars topp i Climb handlar om att acceptera den du är och stå upp för det. Sen har vi Lise Billon och Melissa Le Nevé vars alpinismhistoria visar att ju djupare vänskapen är, desto mer meningsfull blir toppen. Och vi glömmer inte de fantastiska stadsborna från Camp Yoshi som fann självutveckling genom att våga sig utanför sin trygghetszon i City & Hike. DeMarcus Paul, den ödmjuka framtida förebilden för BMX-åkare över hela världen, fann värde i gemenskapen i din community i vår Bike-historia. Slutligen gav sig Ruth Croft, Lu Yangchun och Eliza Zheng av på en resa mot ständig förbättring i vår Trail Running-historia. Individuellt är deras historia om att nå nya toppar inspirerande – men tillsammans visar de att vi förenas av våra toppar. Allt vi behöver göra är att prova något nytt och låta oss omfamnas av naturen.
* INGET KÖP KRÄVS. Sökande måste vara minst 18 år (och myndiga), bo i ett stödberättigat land och uppfylla alla andra krav för berättigande. Prisvärde 1 000 € (butiksvärde) i produkter och möjligheten att adidas berättar din Summit-historia i kampanjen adidas TERREX United by Summits Ansök senast 14 Oktober 2022 23:59 (UTC). Ytterligare ekonomiskt eller annan typ av stöd för Summit-målet kan erbjudas av adidas och är föremål för skriftligt avtal mellan adidas och vinnaren. Vinnarna är ansvariga för att erhålla alla nödvändiga godkännanden och tillstånd för sina individuella Summit-mål. Vinnarna måste godkänna alla villkor som krävs för att ta emot priset, inklusive med inte begränsat till att underteckna standardvillkor för att visas i reklamkampanjer och ansvarsfriskrivningar. Klicka här för alla regler och villkor, bedömningskriterier, stödberättigade länder och all information om priser. Klicka här för alla regler och villkor, bedömningskriterier, stödberättigade länder och all information om priser.