alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita jumpsuits

 
[2]
Originals Vit Love Unites Jumpsuit (Gender Neutral)Originals Vit Love Unites Jumpsuit (Gender Neutral)

Love Unites Jumpsuit (Gender Neutral)

Originals

Dam Originals Vit No-Dye JumpsuitDam Originals Vit No-Dye Jumpsuit

No-Dye Jumpsuit

Dam Originals

Vita jumpsuits

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Jumpsuits från adidas sitter perfekt och är ett bekvämt lagerplagg. Våra vita jumpsuits kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – vita jumpsuits från adidas

Bomull och återvunnen nylon är två av de material vi använder för att producera våra jumpsuits. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Originals – med adidas-jumpsuits gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Bellista är vår populära kollektion med jumpsuits.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles egna stil med vita jumpsuits från adidas.