alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svarta chinos herr

 
[2]

Svarta chinos för herrar

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för herrar får du perfekt stil utan att du behöver förlora dynamiken. Med chinos från adidas är du redo oavsett vad du har för planer. Klassisk stil kombinerad med revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är ute och rör dig. Våra svarta chinos för herrar ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – svarta chinos för herrar från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra chinos. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Då har vi något gemensamt! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du ägnar dig åt sport.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med chinoskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. CLIMAHEAT, CLIMAWARM och COLD.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med chinos inkluderar RDY, Ultimate och Clima.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Detsamma gäller om de atletiska egenskaperna eller stilen är viktigast för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra svarta chinos för herrar från adidas – nu är stunden inne.