alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Handboll

 
[105]
1 / 3
Sida:av 3

Var redo för match och träning med utrustning för handboll

Är du ett handbollsfan eller är du själv en handbollsstjärna? Oavsett vad så har vi tagit fram kläder som är designade efter kläderna som handbollsstjärnorna bär för att underlätta för dig och ditt lag. Vi har byxor såväl som shorts som tillåter den rörelsefrihet du behöver på planen. Dessutom har vi tröjor speciellt framtagna så ärmarna är tillräckligt rymliga och tillåter den rörlighet som krävs under en handbollsmatch eller träning. Ta på dig en skön outfit och tillåt dig att känna samma bekvämlighet på planen precis som världsmästarna.

adidas handboll inspirerat av världsmästarna

Du kan enkelt lyfta upp armarna när du spelar tack vare vårt FreeLift Pattern som ger dig mer rörelsefrihet. Vi har mjuka t-shirts och pikétröjor som ger en härlig känsla mot huden, och vi har även byxor som handbollsspelarna brukar använda mellan matchen och pressen. Dessutom finns sweatshirts med rundad hals eller huvtröjor med hel dragkedja som hjälper dig att hålla dig varm inför uppvärmningen. Förutom att kläderna är inspirerade av de flerfaldiga världsmästarna har vi även tagit ansvar och hänsyn till naturen genom att skapa kläder i bland annat återvunnen polyester, men även från avfall som samlats in från stränder och kustområden och skapat ett miljövänligt garn. Vi har även ett samarbete med Better Cotton Initiative som förbättrar den globala bomullsproduktionen. För att du ska kunna hålla dig sval och torr genom träningspasset eller matchen har vi även använt oss av ventilerande lättviktsmaterial och meshinfällningar.

Stilrena handbollskläder

Oavsett om du har ett favoritlandslag eller om du vill skapa din egen stil för din egen karriär har vi stilrena kläder som kommer passa dig och dina behov. Vi har dessutom en handsydd handboll med utmärkt grepp som ger dig omedelbar bollkontroll utan harts. Använd din egen adidas handboll tillsammans med din snygga outfit bestående av shorts, t-shirt eller pikétröja och lättare sneakers och öva tillsammans med ditt lag eller vänner inför nästa match.