alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Vattentät · Skor · Outdoor

 
[144]
Vandring Svart GSG 9.2 BootsVandring Svart GSG 9.2 Boots

GSG 9.2 Boots

Vandring

1 / 3
Sida:av 3

Vattentäta skor för damer håller dig torr och säker under vandringen

Om du vill ut och utforska naturen så gör du rätt i att investera i ett par rejäla kängor som tål alla sorters terränger. Dessa vattentäta skor för damer har ett membran i GORE-TEX® som skyddar dina fötter och håller de torra genom din vandringstur. Med en dämpning i Boost får du en oslagbar energiåtergivning - för varje steg du tar får du ny energi tillbaka. Du kan därför gå längre sträckor med energin i behåll. En yttersula som är tillverkad i gummit Continental™ ger ett väldigt bra grepp, oavsett hur underlaget ser ut. Dessa vattentäta skor för damer har en normal passform och en ovandel i adidas Primeknit som omsluter foten på ett behagligt sätt. Med en tuff tåhätta får du ett extra skydd när du är ute och går.

Njut av naturen i sköna vattentäta kängor för damer

När du ska ut på långpromenad i naturen så är komfort A och O. Skorna är kanske den allra viktigaste delen av din utstyrsel, eftersom det är fötterna som får jobba mest. Med ett par vattentäta kängor för damer från adidas får du en otroligt hög kvalitet. Med de vattentäta funktionerna och sköna stötdämpningar kan du gå längre sträckor utan att få ont i fötterna. Om du ska ut och vandra i kalla temperaturer kan du välja skor med extra varmt foder, och under de varmare månaderna kan du satsa på ett par lättare vandringsskor som håller dig torr samtidigt som de ventilerar.

Vandringsskor för alla terränger

Med ett par vattentäta outdoor-skor för damer kan du njuta av naturen till max. Utforska vildmarken och vandra stadigt i ett par ordentliga kängor. Dessa vandringsskor passar för både korta och långa vandringar. Våt mark och ojämn terräng kommer inte att bli några hinder, med ett par bra skor kan du ta dig fram obehindrat samtidigt som du känner dig torr och bekväm.