Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Rugby

(136 Produkter)
1 / 3
Sida:av 3

adidas rugby

I rugbymatchen behöver du alltid ligga ett steg före och vara beredd på vad som kommer härnäst. adidas rugbyutrustning låter dig både uttrycka din identitet och ger dig chansen att prestera på din bästa nivå med design som har fokus på resultat. Här hittar du träningskläder i högpresterande material, skor som låter dig flyga fram över planen samt officiella matchtröjor för både inspiration och prestation. Missa inte att kika på adidas rugbyaccessoarer för att se till att du är förberedd för alla eventualiteter.

Officiella träningskläder för All Blacks

Kollektionen adidas All Blacks innehåller de officiella matchkläderna för Nya Zeelands landslag All Blacks. Med träningskläder från denna kollektion bär du samma plagg som landslaget har på sig under världsmästerskapet. Kläderna har designats i ett samarbete med den japanska designern Yohji Yamamoto som även samarbetat med adidas för kollektionen adidas Y-3. Träningskläderna har en design som är inspirerad av både japansk- och maorikultur. Inspireras av det framgångsrika laget samtidigt som du får plagg i slitstarka och ventilerade material. Tröjor med fladdermusärmar ger rörelsefrihet medan shorts i lös passform låter dig flyga fram över planen.

Rugbyskor för att flyga fram

För att nå framgång på planen behöver du välja rätt rugbyskor. Skor från adidas rugby kommer i fyra olika spelarkategorier så att du kan hitta rätt sko för din position på planen. adidas rugbysko Kakari passar för anfallare i positionerna 1-5. Skon ger grepp och stabilitet med sina åtta dobbar och har en förstärkt ovandel för tuffa närkamper. För positioner i den bakre linjen vill du ha skor som ger dig explosiv fart, något som du får med adidas Kakari light, en lättare version av anfallarnas rugbysko. adidas Predator Malice Control ger dig ökad kontroll för exakta sparkar medan adidas Predator Flare passar bäst för mittpositioner som behöver både snabbhet och exakthet på sparkarna.