alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Rugby

 
[63]

Med adidas utrustning för rugby kan du slå nya rekord på planen. Här hittar du träningsskor och kläder som med sin högfunktionella design låter dig prestera på topp under träning såväl som match.

TW 3S JSY F
Maori All Blacks Rugby Replica Home Jersey
All Blacks Primeblue Rugby Gym Shorts
Maori All Blacks Rugby Gym Shorts
All Blacks Rugby Home Shorts
All Blacks Primeblue Rugby Gym Shorts
Kakari Elite SG Rugbyskor
Kakari Elite SG Rugbyskor
Malice SG Rugbyskor
Kakari Soft Ground Boots
TW 3S JSY F
Maori All Blacks Rugby Replica Home Jersey
All Blacks Rugby Replica Home Jersey
All Blacks Rugby Home Polo Shirt
Kakari Z.1 SG Boots
Rugby Junior SG Boots
Malice Elite Boots SG
Rugby Adizero RS7 Soft Ground Boots
Maori All Blacks Rugby 3-Stripes Full-Zip Hoodie
All Blacks Rugby Presentation Jacket
AB FLEECE
TW 3S JSY F
3-Stripes Shorts
3-Stripes Shorts
All Blacks Primeblue Rugby Presentation Pants
All Blacks Rugby Performance Tee
All Blacks Rugby Heritage Polo Shirt
All Blacks Rugby 3-Stripes Sweat Pants
All Blacks Rugby Cotton Tee
All Blacks Rugby 3-Stripes Hoodie
All Blacks Rugby Replica Away Jersey
All Blacks Rugby Home Jersey
All Blacks Sevens Home Tee
All Blacks Sevens Home Tee (Gender Neutral)
All Blacks Rugby Performance Singlet
All Blacks Rugby Home Tee
Malice Elite Boots SG
Malice SG Rugbyskor
All Blacks Rugby Polo Shirt
All Blacks Rugby Performance Home Jersey
Kakari SG Rugbyskor
Rugby Adizero RS7 Soft Ground Boots
Rugby Predator Malice SG Boots
1 / 2
Sida:av 2

Tuff och funktionell sportstil för rugby

adidas har tagit fram flera kollektioner särskilt anpassade efter olika aktiviteter och sporter. Genom att välja utrustning som är anpassad efter just de rörelser som din sportutövning kräver får du bättre resultat och högre komfort. I kollektionen av utrustning för rugby hittar du både träningsskor och rugbykläder som ger dig en fördel på planen. adidas har använt högfunktionella material som både håller dig stabil på fötterna samt sval och torr under svettiga träningspass. Produkterna för rugbyträning kommer med adidas klassiska designinslag som 3-Stripes och adidas kontrasterande svarta och vita tryck. Håll både stil och komfort med adidas rugbyutrustning.

Rugbytröjor som håller dig sval och torr

För att du ska hålla dig så bekväm som möjligt på planen ska du ha rugbytröjor i en smal passform som inte har onödigt material som är i vägen och hindrar dina rörelser. Du behöver även bra med utrymme runt armarna under träningen. Här hittar du anpassade rugbytröjor som ger dig full rörelsefrihet. Du håller dig även bekväm i svala material som ventilerar och fungerar snabbtorkande. Detta gör att du slipper svettfläckar såväl som en klibbig och svettig känsla vilket kan distrahera från träningen. Med rätt rugbytröjor kan du hålla fokus på matchen.

Stabila steg med adidas rugbyskor

I kollektionen av utrustning för rugby hittar du adidas högkvalitativa rugbyskor. För att ta dig fram på planer med mjukt underlag hittar du syntetyttersulor med dobbar som ger stabila steg och bra fäste. Med en stötdämpande häldyna och en åtsittande passform är skorna perfekta för snabbhet och även brytningar och sidosteg under matchen. Du hittar även flera modeller som är gjorda av återvunna material för att spara på naturens resurser.