alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Originals jumpers

 
[2]

adidas Originals jumpers boostar din träning och vardag

Det här är tröjorna du drar på dig när du är på väg till ett hårt träningspass, eller bara ska ta en rask promenad med en vän. Det är tröjorna du packar ner i ryggsäcken ifall det blir kallt. Det är tröjorna du myser i när det regnar ute. Det är helt enkelt ett måste för din garderob. Deras mångsidighet gör dem oerhört praktiska, adidas Originals jumpers passar lika bra till yogaleggings som till joggingbyxor, men fungerar också till en snygg kjol eller vardagens favoritjeans. Tröjorna finns i många olika färger så du kan hitta stilar som passar dina outfits.

Originals långärmade tröjor för total bekvämlighet

Man brukar säga att man får lida pin om man vill vara fin, men det håller vi inte alls med om. Vi tror tvärtom att du är som snyggast när du har på dig bekväma kläder som tillåter dig att röra dig på ditt eget unika sätt. Våra Originals långärmade tröjor sitter löst nog för att du ska ha plats att träna eller göra vardagliga sysslor utan att kläderna stoppar dig, och materialen är mjuka och håller hög kvalitet.

Så sköter du om dina tröjor

Vi är säkra på att du kommer att älska Originals långärmade tröjor. Och då vill du såklart ta hand om dem så att de håller sig fina länge. Vi rekommenderar att du tvättar dem ut och in med liknande färger på 30 grader. Använd ett milt tvättmedel och skippa sköljmedlet helt och hållet. Torktumlare bör du också undvika, eftersom det sliter mycket på kläderna och dessutom drar mycket el vilket är dåligt både för elräkningen och miljön. Om din tröja har dragkedjor bör dessa vara stängda när du tvättar, och stryk tröjorna på låg temperatur med en prick på strykjärnet.