alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Superstar för barn

 
[68]
1 / 2
Sida:av 2

adidas Superstar för barn – ett självklart val för de blivande sportproffsen

De började som självklara basketskor men kom så småningom att bli ikoniska inom streetmode och idrottare inom sportvärlden älskar dem. I flera decennier har de varit omåttligt populära bland både idrottare och musiker. Nu finns de klassiska adidasskorna i ännu fler modeller för barn och ungdomar. adidas Superstar för barn är designade med den klassiska snäcktån och en koppsula i gummi och de är speciellt tillverkade för att ge stjärnglans åt de framtida atleterna. Du kan välja mellan en design med skosnören eller med kardborreknäppning, och dessa skor har en normal passform och en ovandel i läder. Låt barnet ta sina första steg i ett par adidas Superstar för barn.

Ikoniska adidas Superstar för juniorer har en barnvänlig design

Alla förtjänar ett par adidas Superstar, och nu finns de även för bebisar och småbarn. Låt dessa klassiska skor bli barnets första. Med denna barnvänliga design ser du till att barnet får en lovande början på sin karriär inom idrott. Dessa modeller för småbarn är enkla att ta av och på med kardborreband. De har en OrthoLite® inläggssula och en ovandel i läder. Snäcktådesignen ger ett skydd för tårna och du behöver inte oroa dig för att skada dig om du skulle råka bli trampad på eller om du råkar tappa något tungt.

adidas Superstars för barn är ett måste i skogarderoben

Ett par adidas Superstars för barn är ett måste att ha på skohyllan. Dessa sportiga skor finns i många roliga och fräscha färger och designer så att barnet ska kunna hitta sin egen, personliga stil. De har snygga detaljer med adidas 3-Stripes, grafiska tryck och loggor i plösen. Dessa skomodeller är alla olika, men de har en sak gemensamt – den autentiska adidasstilen som aldrig går ur tiden.