alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Argentina fotbollströjor, matchställ med mera

 
[2]

Stötta Argentinas landslag i fotboll med officiella fotbollströjor och kläder från adidas. Fira den vackra fotbollen med ljusblå och vita färger när matchen startar.

FIRA DEN VACKRA FOTBOLLEN MED ADIDAS ARGENTINA

Med en rik historia av vacker fotboll genom decennierna har Argentina och dess ljusblå och vita färger blivit näst intill synonyma med en tolkning av fotboll som är en fröjd för publiken att se. Ladda upp inför matchstart med officiella fotbollströjor och andra kläder från adidas som stöttar det argentinska landslaget och samtidigt visar upp din kärlek till sportens allra vackraste aspekter.

FRAMTAGNA FÖR SUPPORTRAR OCH FÖR SPELARE

Kollektionen med Argentina fotbollskläder är inte bara framtagen så att du kan visa sitt stöd. Den är till för att användas. Oavsett vilken nivå du spelar på kommer matchställ och kits från det argentinska landslaget både att vara en vacker syn för dina lagkamrater, motståndare och publiken, och så klart vara sköna att spela i. Kläderna är tillverkade i material som både släpper ut svett och hjälper huden att andas så att du utan problem kan hålla igång under 90 minuter eller mer.

SE TILL ATT VÅRDA DINA FOTBOLLSKLÄDER PÅ RÄTT SÄTT

Se till att ta ut dina fotbollskläder ur träningsväskan direkt när du har använt dem på träning eller match så att de inte ligger fuktiga en längre stund i väskan. Detta för att undvika att det samlas bakterier och mögel i dem. Häng upp kläderna tills det är dags att tvätta dem. Tvätta sedan kläderna i 30 grader och undvik torktumlare för att skydda både dem och miljön. Det är bra om du använder ett milt tvättmedel och se till att undvika sköljmedel. Vänd plaggen ut och in inför tvätt och strykning så kommer de hålla sig som nya i många år.