alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barnbikinis

 
[5]

Barnbikinis för den lilla sjöjungfrun

Det bästa med simning eller plask och lek är att det går bra att göra året runt tack vare våra inomhus- och utomhuspooler. Om det finns något som de flesta barn älskar att göra så är det just att besöka badhuset. Vi har barnbikinis som är speciellt framtagna för din lilla sjöjungfru så hon kan njuta av en hel dag i poolen. Precis som sjöjungfrur inte gillar fisknät gör inte vi det heller, därför har vi försökt använda oss av de fisknät som kommit att bli nylonavfall i våra fina hav till att skapa ECONYL®-garn som återvinner avfallet och skapar nya bikinis för barn. Ta med din lilla sjöjungfru till någon av bassängerna och se hur hon utvecklas till att bli en grym simmare efter varje simtag hon tar.

Barnbikini för motionssim och lek

En nackdel med att simma i bassängen istället för havet är att det innehåller klor som ofta tenderar att bleka en fin barnbikini. Dock behöver ni inte oroa er då vi har tänkt på detta och skapat det klorresistenta materialet Infinitex Fitness Eco som gör att våra bikinis för barn ser ut att vara så gott som nya under en längre tid. Precis som alla sjöjungfrur är olika är även våra barnbikinis olika genom att variera de grafiska mönstren, färgerna men även modellerna. För motionssimmaren som vill kunna simma utan att oroa sig över om bikinin glider ner eller upp har vi en barnbikini som kommer med en överdel med brottarrygg för säker passform. Dock går det även bra att använda bikinimodellen som justeras runt nacken och ryggen med, det är upp till dig och din dotter att bestämma vilken bikini som passar bäst för bassängens alla roliga aktiviteter. Packa ner handduken och lite snacks och gör er redo för en dag fylld med äventyr!