alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Copa Gloro fotbollsskor

 
[3]
Fotboll Svart Copa Gloro 20.2 Soft Ground BootsFotboll Svart Copa Gloro 20.2 Soft Ground Boots

Copa Gloro 20.2 Soft Ground Boots

Fotboll

Fotboll Svart Copa Mundial BootsFotboll Svart Copa Mundial Boots

Copa Mundial Boots

Fotboll

Ta ditt spel till nästa nivå med Copa Gloro fotbollsskor

Älskar du att spela fotboll? I så fall är vi säkra på att du även kommer att älska våra Copa Gloro fotbollsskor. Oavsett om du spelar på hårt eller mjukt underlag så finns det flera olika modeller att välja mellan som alla andas stil och styrka. Dessa fotbollsskor i läder finns i ett flertal häftiga färger så du kan hitta ett par som passar perfekt till ditt lags färger, eller bara som har din personliga favoritfärg. Det spelar ingen roll vilken färg du väljer, alla har lagom med stöd för foten och en skön häl i skum.

Smarta detaljer hos Copa Gloro från adidas

Den nedvikbara plösen hos Copa Gloro är justerbar och det stickade textilskaftet ger en känsla som påminner om strumpor. De snygga räfflorna på framdelen av skon ser till att bollen inte glider undan utan din tillåtelse. Allt för att du ska kunna ta på dig skorna och känna att de är en förlängning av dig. Med Copa Gloro får du verkligen kontroll över ditt spel, varje gång.

Så tar du hand om dina fotbollsskor

Vi är säkra på att du kommer att trivas bra i dina nya fotbollsskor. Förläng känslan av nya skor genom att använda impregnering innan du tar på dem för första gången. Rengör dem regelbundet med en skumrengöring, särskilt om de har blivit smutsiga när du har spelat fotboll utomhus. För att förebygga dålig lukt kan du använda en skodeodorant som minskar bakterietillväxten. Om du tar hand om dina skor håller de mycket längre än om du tar dem för givna. Glöm inte att testa våra praktiska och snygga fotbollsstrumpor som passar perfekt till de här fotbollsskorna. Vi har även allt annat du behöver, såsom skydd och sköna plagg att träna i.