alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

X

 
[48]
Nashville Predators Launch X Football 2024 Spring Summer Predator image
Vissa spelare är snabba. Med X är du Crazyfast. När du bär en så här snabb fotbollssko måste du vara säker på att den sitter på plats under oförutsägbar snabbhet. Därför är X Crazyfast utvecklade med de bästa snabbhetsteknologierna i åtanke.
Nashville Predators Launch X Football 2024 Spring Summer Predator image
Nashville Predators Launch X Football 2024 Spring Summer Predator image
Nashville Predators Launch X Football 2024 Spring Summer Predator image

Avancerade adidas X fotbollsskor tar fotbollsmatchen till nya höjder

Det är dags att du visar framfötterna på fotbollsplanen med dina ultralätta och snabba adidas X fotbollsskor. adidas X fotbollsskor är speciellt framtagna för fotbollsplanen och kommer i olika modeller och är anpassade speciellt för olika ytor, bland annat inomhusplanen, konstgräset, mjuka och fasta underlag. Vissa är mer mångsidiga och fungerar bra att använda på flera olika ytor. adidas X finns för hela familjen och gör det möjligt för er alla att bli blixtsnabba på fotbollsplanen. Det är dags att byta till förstklassig fotbollsteknologi och bli den snabbaste spelaren på planen, chocka dina motståndare och gör mål efter mål.

Superlätta adidas X som hjälper dig flyga fram på fotbollsplanen

Det är lätt att se adidas X tack vare den ikoniska designen med det låga Clawcollar-skaftet som ger extra styrka och omsluter foten för stabilitet och snabbhet. Om dina snören alltid går upp när du är ute på fotbollsplanen bör du investera i ett av våra adidas X par utan snören eller med ett justerbart snörsystem som tillåter dig att endast fokusera på bollen, annars om du föredrar klassiska skosnören så går det självklart också bra. Ovandelen kommer i lätt X-Layskin, supertunn Speedmesh-ovandel eller mesh i dubbla lager vilket gör skorna superlätta och hjälper dina fötter att andas och ger dina fötter och bollen närmare kontakt. För extra energiåtergivning kommer mellansulan med Boost-stötdämpning som ger extra energi desto mer du springer. Som om inte det vore tillräckligt kommer vissa av adidas X fotbollsskor med Speedframe-yttersula som hjälper till att ta bort ännu mer onödig vikt som kan göra dig långsammare. Den strumpliknande konstruktionen gör att skon omsluter foten och gör den mer stabil och bekväm. Testa någon av våra adidas X modeller och välj vilken färg och design som är din favorit, och känn efter själv om du kan känna skillnaden när du flyger fram på fotbollsplanen.