alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas
Make speed your goal.
logo

DON'T STOP 'TIL YOU'RE 99

X

 
[106]
1 / 3
Sida:av 3

Avancerade adidas X fotbollsskor tar fotbollsmatchen till nya höjder

Det är dags att du visar framfötterna på fotbollsplanen med dina ultralätta och snabba adidas X fotbollsskor. adidas X fotbollsskor är speciellt framtagna för fotbollsplanen och kommer i olika modeller och är anpassade speciellt för olika ytor, bland annat inomhusplanen, konstgräset, mjuka och fasta underlag. Vissa är mer mångsidiga och fungerar bra att använda på flera olika ytor. adidas X finns för hela familjen och gör det möjligt för er alla att bli blixtsnabba på fotbollsplanen. Det är dags att byta till förstklassig fotbollsteknologi och bli den snabbaste spelaren på planen, chocka dina motståndare och gör mål efter mål.

Superlätta adidas X som hjälper dig flyga fram på fotbollsplanen

Det är lätt att se adidas X tack vare den ikoniska designen med det låga Clawcollar-skaftet som ger extra styrka och omsluter foten för stabilitet och snabbhet. Om dina snören alltid går upp när du är ute på fotbollsplanen bör du investera i ett av våra adidas X par utan snören eller med ett justerbart snörsystem som tillåter dig att endast fokusera på bollen, annars om du föredrar klassiska skosnören så går det självklart också bra. Ovandelen kommer i lätt X-Layskin, supertunn Speedmesh-ovandel eller mesh i dubbla lager vilket gör skorna superlätta och hjälper dina fötter att andas och ger dina fötter och bollen närmare kontakt. För extra energiåtergivning kommer mellansulan med Boost-stötdämpning som ger extra energi desto mer du springer. Som om inte det vore tillräckligt kommer vissa av adidas X fotbollsskor med Speedframe-yttersula som hjälper till att ta bort ännu mer onödig vikt som kan göra dig långsammare. Den strumpliknande konstruktionen gör att skon omsluter foten och gör den mer stabil och bekväm. Testa någon av våra adidas X modeller och välj vilken färg och design som är din favorit, och känn efter själv om du kan känna skillnaden när du flyger fram på fotbollsplanen.

*Det här är ett tillfälligt erbjudande som gäller till och med den 30/09/2021. Rabattkoden är giltig vid flera tillfällen på beställningar som görs på adidas.se för leverans inom landet. Erbjudandet gäller exklusive fraktkostnader, går inte att tillämpa på tidigare köp och går inte att kombinera med andra kampanjer eller rabatter. Övriga begränsningar är eventuellt tillämpliga, de kommer i sådant fall att markeras som sådana på adidas.se. I händelse av returnering eller avbeställning av din order vänligen se "Returnering" under Support på www.adidas.se.