alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Barn · Barn 4-8 år · Accessoarer

 
[89]
Barn Originals Svart Adicolor Backpack SmallBarn Originals Svart Adicolor Backpack Small

Adicolor Backpack Small

Barn Originals

Barn Originals Röd Originals x Aaron Kai Bucket HatBarn Originals Röd Originals x Aaron Kai Bucket Hat

Originals x Aaron Kai Bucket Hat

Barn Originals

1 / 2
Sida:av 2

adidas accessoarer för barn

Välj bland adidas accessoarer för barn för att komplettera outfits, hitta praktiska tillbehör och nödvändiga attribut till sportkläderna. adidas accessoarer är framtagna för att göra träningen smidigare och öka prestationen under passen. Bland annat hittar du kepsar med UV-skydd, väskor för skola och träning samt strumpor och handskar. Detaljerna är viktigare än du tror och kan avgöra både bekvämlighet och insats.

Väskor och ryggsäckar för barn

Underskatta inte vikten av en bra väska när det kommer till barnens träning och skolgång. adidas ryggsäckar för barn är lätta att packa och kommer i slitstarka material som håller under flera säsonger. adidas väskor kommer i flera olika färger och designer för att du ska kunna hitta något som gör succé på skolgården. Klassisk design med 3-Stripes eller adidas originallogga blandas med roliga färgkombinationer för en fräsch look. En bröstrem håller väskan på säker plats medan axelremmar i mesh fungerar ventilerande för att undvika att det blir svettigt. Väskorna kommer dessutom i olika storlekar och material. För större väskor är det mer strukturerade material som gäller för att kunna hålla tyngre packning.

Accessoarer för träningen

adidas accessoarer för barn är speciellt framtagna för att barnen ska vara bekväma under träningspasset. Här hittar du bland annat benskydd som sitter bekvämt på plats under hela matchen. Slitstarka benskydd omsluter benet för att dämpa stötar och med justerbara remmar har benskydden en bekväm passform. adidas benskydd kommer med en baksida i materialet EVA som dämpar och ger komfort utan att skava. För grepp och kontroll under matchen finns flera vadderade handskar med greppande latex som ger ökad kontroll över bollen. Bland adidas accessoarer för barn hittar du även simmössor i silikon som har en säker passform samt simglasögon med formgjutna tätningar runt ögonen som håller vattnet ute. Du hittar även bollar och klubbor för en mängd olika sporter.