alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Barn · Barn 4-8 år · Fotboll · Skor

 
[113]
Pojkar / Flickor
Pris
319 kr - 1,599 kr
3191599
1 / 3
Sida:av 3

adidas fotbollsskor för barn

Skaffa rätt fotbollsskor till barnen så att de kan bygga sitt självförtroende på planen och spela så bra som möjligt. Att ha rätt skor under både match och träning är en förutsättning för att kunna prestera i sporten och adidas fotbollsskor för barn kommer i en mängd olika utformningar. Samtliga modeller kommer både med och utan dobbar för att du ska få stor variation när du väljer skor för rätt underlag.

Välj rätt skor för rätt underlag

adidas fotbollsskor för barn kommer både med och utan dobbar. Dobbar ska du välja om du spelar på mjuka underlag som gräs och grus, medan gummisulor är bättre för inomhusplaner eller konstgjort gräs. Hos adidas kan du även köpa till extra dobbar för matcherna. Dobbar kommer antingen i keramik eller i plast.

adidas Predator

Fotbollsskon adidas Predator har en stödjande ovandel i mesh med stretchigt skaft som ger en stabil passform. Dessa skor är framtagna specifikt för att maximera precisionen när du har hand om bollen. adidas Predator kommer både för utomhusbruk och inomhusbruk med dobbar respektive en mjuk gummisula.

adidas Nemeziz

För stabila passningar och hårda skott på planen är adidas Nemeziz ett populärt val. Skon kommer i ett mjukt syntetläder och är helt sömlös vilket gör att den är särskilt bekväm när du sparkar bollen. Med ankelstödet får fötterna stöd under vridningar och vändningar i matchen. Modellen kommer även i adidas Messi fotbollsskor som har fotbollsstjärnan Messis logga på ovandelen.

adidas X

En populär variant av adidas fotbollsskor för barn är adidas X. Dessa har en lägre skärning runt ankeln och är framtagna specifikt för att underlätta snabbhet på planen. Med en lätt ovandel i mesh ger skorna komfort från matchens början ända till slutsignalen. Den omslutande passformen med snörning ger dessutom stabilitet under explosiva rörelser på planen.