alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Benskydd barn

 
[2]
Pojkar / Flickor
Storlek
Pris
135 kr - 152 kr
135152

adidas benskydd för barn skyddar det mest värdefulla du har

I många sporter krävs det benskydd för att utövarna skall kunna spela utan att skada ben och fötter i onödan. Detta gäller kanske framför allt när det är barn som idrottar. De är mindre och skörare än vuxna och behöver därför också oftare skyddas. I adidas benskydd för barn kan du vara säker på att dina små guldklimpar har det bästa skyddet som finns att få. Skydden är tillverkade av polypropylen med baksidor av EVA-plast. EVA klassas av Naturskyddsföreningen som en ofarlig plast vilket innebär att den inte innehåller några hälsoskadliga ämnen. Detta gör materialet lämpligt att ha närmast ditt barns hud. Fästen med kardborreband gör det enkelt för barnet att själv sätta på och justera sina benskydd. Vissa av skydden har också inbyggda ankelskydd vilket ger foten extra stöd och skydd.

Spela säkrare i dina barnbenskydd

Att ha ett par riktigt bra benskydd kan hjälpa barn att utvecklas som spelare. Våra välsittande fotbollsbenskydd för barn kan bidra till att höja barnets säkerhet på planen. Att veta att man har ett bra skydd och inte riskerar att skada sig gör det lättare att gå in i olika situationer på planen och spela hela vägen fram till mål. Dessutom är skydden snyggt designade och har snygg grafik vilket gör dem populära bland barn och ungdomar.

Ge ben och fötter extra stöd med fotbollsstrumpor

Komplettera gärna benskydd för fotboll för barn med ett par fotbollsstrumpor från adidas. Strumporna täcker skydden och gör att de sitter extra säkert på plats. Dessutom skyddar de dina benskydd för barn från smuts och direkt slagkontakt. Detta gör att skydden håller sig rena och fräscha längre samt inte skadas och repas lika lätt. Skulle skydden ändå behöva rengöras är det enkelt att torka av dem med en trasa och varmt vatten.