alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

shorts flickor

 
[79]
Tiro Essentials Shorts
3G Speed Reversible Shorts
Entrada 22 Shorts
Entrada 22 Shorts
Adicolor Shorts
Juventus 22/23 Third Shorts
Entrada 22 Shorts
3G Speed Reversible Shorts
Pogba 2-in-1 Shorts
Entrada 22 Training Shorts
Adicolor Shorts
Condivo 22 Goalkeeper Shorts
Spain Training Shorts
Camo Shorts
adidas x LEGO® Tech Pack Shorts
adidas Essentials 3-Stripes Shorts
adidas Designed To Move 3-Stripes Shorts
Condivo 22 Training Shorts
Leicester City FC 22/23 Away Shorts
adidas x Classic LEGO® Shorts
Future Icons Badge of Sport Shorts
Football-Inspired X Shorts
Mo Salah 3-Stripes Shorts
Adicolor Cycling Shorts
Ajax Amsterdam x Daily Paper 22/23 Third Shorts
Juventus Condivo 22 Training Shorts
adidas x Classic LEGO® Shorts
Future Icons Badge of Sport Shorts
Pacer AEROREADY Sport Icons Training Shorts
Future Icons Cotton Loose Shorts
AEROREADY Training 3-Stripes Shorts
Adicolor Cycling Shorts
Adicolor Shorts
Adicolor Shorts
Essentials 3-Stripes Shorts
FC Bayern Condivo 22 Training Shorts
Arsenal 21/22 Home Shorts
Core 18 Träningsshorts
AEROREADY Woven Shorts
adidas x LEGO® Play Woven Shorts
Donovan Mitchell Shorts
AEROREADY HIIT Short Tights
High-Waisted Cycling Shorts
1 / 2
Sida:av 2

Shorts för flickor

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för flickor passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Barn och ungdomar är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential redan från början. Med shorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil i kombination med innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Med dessa shorts för flickor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – shorts för flickor från adidas

Våra shorts innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra när dagen är över. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics, Originals eller Performance – med adidas-shorts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver sina egna moderegler. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, CLIMACOOL och HEAT.RDY utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar shorts i kollektionerna Essentials, AOP PACK och Disney. Våra shorts finns i vinrött, orange, turkos och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för flickor. Nästa generations ”sneakerheads” ligger redan i startgroparna. De som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för flickor kan bidra med det som behövs! Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt skolan. Visa din alldeles personliga stil med shorts för flickor från adidas.