alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

barn dunjackor

 
[10]

Dunjackor för barn

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett stort urval av mångsidiga outfits för barn ger inspiration till en ledig streetstil. Som barn är det viktigt att idrott är roligt – det spelar ingen roll om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och unga längs vägen mot nya personbästa. Våra dunjackor fungerar lika bra om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Våra dunjackor för barn kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – dunjackor för barn från adidas

Är hållbarhet viktigt för dig? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du sportar.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-dunjackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Du hittar dunjackor i kollektionerna Graphics, Must Haves och adicolor. Våra dunjackor är tillgängliga i blått, rosa, grönt och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn kan du höja ribban och ha kul. Det är aldrig för tidigt att börja. De omisskännliga adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. Dunjackor för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.