alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barn · Småbarn 1-4 år · Accessoarer

 
[4]
Barn Originals Svart Disney Mickey BackpackBarn Originals Svart Disney Mickey Backpack

Disney Mickey Backpack

Barn Originals

Barn Simning Grå Persistar 180 unmirrored junior SimglasögonBarn Simning Grå Persistar 180 unmirrored junior Simglasögon

Persistar 180 unmirrored junior Simglasögon

Barn Simning

adidas accessoarer småbarn

Matcha adidas kläder med rätt accessoarer för att sätta pricken över i:et på barnens outfits. Detaljerna kan ofta vara avgörande och bland adidas accessoarer för småbarn hittar du allt från väskor och kepsar till strumpor och sportaccessoarer. Gör det lite roligare med barnvänlig design från adidas Spider-Man-kollektion eller matcha adidas skor med strumpor i roliga färger. adidas accessoarer har fokus på bekvämlighet och funktion för att barnen ska kunna lägga allt fokus på lek och sport. Blanda klassisk sportstil med ikoniska loggor med nya färger och grafiska mönster!

Accessoarer för lek och träning

Bland adidas accessoarer för småbarn hittar du nödvändiga sporttillbehör som fotbollar, basketbollar och rugbybollar. Det finns även simset som innehåller både simmössa och simglasögon som är perfekta när barnen ska lära sig att simma. adidas har simmössor i silikon för att ge en så säker passform som möjligt. Du hittar även badmössor i klorresistenta material som är både mjuka och snabbtorkande och sitter på plats med ett elastiskt band i nederkanten. Simglasögon som har formgjutna tätningar runt ögonen håller vattnet ute så att barnen kan simma utan störningsmoment. Simglasögonen kommer i flera färger för att barnen ska kunna välja sin favoritfärg. För att barnen ska få så bra grepp i sina skor som möjligt är adidas bomullsstrumpor ett bra val. Dessa kommer i starka färger för en rolig detalj i skorna.

Väskor i klassisk stil med fräscha färger

adidas ryggsäckar för barn blandar en klassisk stil med nya roliga färgkombinationer. På adidas väskor hittar du originalloggan, Trefoil-loggan och adidas 3-Stripes i olika utformningar. adidas accessoarer för småbarn har blandat dessa klassiker med grafiska mönster och lekfulla former. Du hittar även ryggsäckar från adidas Spider-Man-kollektion. Väskorna finns i olika storlekar för att kunna rymma allt från böcker och leksaker till ombyten för långa dagar.