alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stan Smith för barn

 
[31]

Klassiska tennisskor med Stan Smith för barn

adidas Stan Smith sko är kanske en av de mest igenkänningsbara silhuetterna och en av tidernas mest populära sneakers. Skon har sin grund på 70-talets tennisbanor men blev snabbt även populär att använda till vardags tack vare skons både stil och komfort. Med adidas Stan Smith i juniorstorlekar kan även de allra yngsta dra nytta av skons bekväma passform. Välj mellan en mängd fräscha färgkombinationer på denna klassiska sneaker i mjukt läder. Skorna kommer i både snörning och med kardborreknäppning i juniorstorlekarna.

Välj Stan Smith junior för både träning och skola

Stan Smith för barn är en perfekt sko för både träning och vardag i skolan. För tennisbanan ger skorna ordentligt med stöd för fötterna samtidigt som skornas mjuka läder formar sig efter foten för individuell passform. Den låga ankeln ger ordentligt med rörelsefrihet medan de greppande sulorna gör att du snabbt kan röra dig på tennisplanen med full kontroll över dina rörelser. Skorna är fräscha och snygga att även bära till vardags och är en perfekt sneaker till långa skoldagar. Med skön stötdämpning får barnen högsta komfort i dessa klassiska sneakers. 

Fräsch stil med Stan Smith för barn

Den klassiska Stan Smith skon kommer i helvitt läder med matchande sula. På skornas sida ser du perforerade adidas 3-Stripes med hög nostalgifaktor. Plös och häl har kontrasterande färg för en antingen diskret detalj eller rolig färgklick. Välj mellan färger som grön, rosa och blå. I juniorstorlekarna kommer dessa färgdetaljer även i roliga alternativ som holografisk färg, skimrande guld eller glitter. Du hittar även alternativ på den klassiska skon som sneakers helt i guld eller med hjärtan i formen av adidas 3-Stripes. Matcha med en snygg Stan Smith-keps för att hålla solstrålarna borta från ögonen och för att får en klassisk tennisstil från topp till tå.