alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Barn · UltraBoost

 
[15]
bäst för
Pris
999 kr - 1 699 kr
9991699

adidas Ultraboost skor för barn ger extra energi i varje steg

adidas Ultraboost 21 för barn tar träningen till en ny nivå. Ultraboost kombinerar avancerad teknologi med prestationsökande passform. Med en 3D-stickad, flexibel och mjuk ovandel ger de en fotnära passform som följer med i barnets rörelser och ger maximal komfort. En motion weave-konstruktion runt mellanfoten ger perfekt balans mellan stöd och flexibilitet. Mellansulans energiåtergivande och stötdämpande Boost, gjord av sammanfogade polyuretankapslar, gör så att varje steg frigör extra energi. Ultraboost 21 för barn kommer med 6 % extra Boost och en ännu mer responsiv design, vilket ger den där extra energin som behövs för att nå längre.

Ultraboost barnskor passar alla nivåer av löpare

Oavsett om man är helt ny inom löpning, eller redan har tränat i flera år, passar adidas Ultraboost för barn utmärkt. Korta eller långa löprundor spelar ingen roll, den formgjutna hälen ger stöd åt hälsenans naturliga rörelser samtidigt som den strumpliknande passformen i Primeknit gör skorna flexibla. Ultraboost för barn kommer med en stickad ovandel som sitter åt som en andra hud och ger både en följsam känsla och ett balanserat stöd. Den greppande yttersulan gör att man kan springa på alla underlag oavsett om det är torrt eller blött ute.

Cool design för varje stil

Vinter, vår, sommar eller höst. I stan, i skogen eller på löparbanan. Det spelar ingen roll när eller var man springer, adidas Ultraboost för barn kommer i flera former, färger och mönster så man kan hitta sin egen stil. Från neonfärger som lyser upp omgivningen till klassiska färger som går att matcha med alla kläder. I ett par adidas Ultraboost för barn kan man vara säker på att stilen är on point, så att fokus kan ligga på träningen.