alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barn · Ungdom 8-16 år · Accessoarer

 
[84]
1 / 2
Sida:av 2

adidas accessoarer för ungdom

Shoppa adidas accessoarer för ungdomar som väskor, kepsar och träningstillbehör för allt från att hålla stilen till att förfina spelet. Detaljerna räknas, både på och av planen, och kan vara avgörande för både spel och bekvämlighet oavsett aktivitet. Med klassisk design och fräscha färger hittar du väskor för både skola och träning, matchtillbehör som handskar, klubbor och bollar samt strumpor för maximal komfort. Med rätt accessoarer kan du sätta pricken över i:t och vara säker på att täcka alla eventualiteter.

Accessoarer för träning och sport

Bland adidas accessoarer för ungdomar hittar du fotbollshandskar för att maximera spelet. Fotbollshandskarna är en viktig detalj som det tål att lägga ner lite extra tid på att välja. adidas predator är handskar i greppande latex som klistrar fast bollen oavsett väder. Med bekväma passformer och extra styva fingrar ger handskarna ökat stöd både för blockeringar och kast. För spel ute på planen är det benskydd som gäller och vi har både slitstarka och stötdämpande varianter som sitter på plats från avspark till slutsignal. Andra användbara adidas accessoarer för ungodmar är snabbtorkande badmössor, simglasögon i silikon och bollar och klubbor för allt från landhockey till fotboll.

Väskor till skola och träning

Både till och från träningen och till skolan gäller det att ha rätt adidas väska. adidas ryggsäckar för barn kommer i olika material och utformningar, och med rejäla material hittar du ryggsäckar som håller både för skolböcker och träningskläder. Du hittar klassisk design som de 3-Stripes och originalloggan på adidas accessoarer och väskor.

Kepsar och strumpor

Med rätt strumpor ökar du komfort och passform på skor från adidas. Med blandade material i bomull, nylon och polyester får du en strumpa med stretch för en åtsittande passform som ger ökat grepp i skorna. I olika färger och med adidasloggan får barnen dessutom en utmärkande stil. Pricken över i:et för outfiten är naturligtvis den klassiska adidaskepsen. adidas kepsar kommer med UV-skydd och böjd skräm som skyddar ögonen. Fuktavledande svettband ökar komforten även under varma dagar.