alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Barn · Ungdom 8-16 år · Fotboll · Skor

 
[77]
Pojkar / Flickor
Pris
384 kr - 1,599 kr
3841599
1 / 2
Sida:av 2

adidas fotbollsskor för ungdomar

Hitta rätt adidas fotbollsskor för ungdomar för att ge barnen chansen att prestera så bra som möjligt ute på planen. adidas fotbollsskor kommer med den allra senaste teknologin vilket ökar chanserna för spel i världsklass. Med flera årtionden av erfarenhet att ta fram högpresterande skor kan du räkna med att hitta de skor som ger dig mest kontroll över bollen och de snabbaste rörelserna på planen. Med adidas skor på rea kan du dessutom hitta skor för barnen till lägre priser. Se till att välja rätt modell och typ av sko beroende på vilket underlag matchen sker på.

Välj rätt typ av fotbollsskor

adidas skor för barn kommer också i olika typer av fotbollsskor där du kan välja mellan skor som passar både för inomhus- och utomhusmatcher. Beroende på vilken yta du ska spela på är det nämligen olika skor som gäller. Samtliga av adidas fotbollsskor för ungdomar kommer både med och utan dobbar. adidas fotbollsskor med dobbar ska du välja om du spelar på mjukt eller fast underlag som grus eller gräsplan medan plattare gummisulor passar för plana ytor som inomhusplan eller konstgjort gräs.

Välj mellan olika modeller

Oavsett om du söker kontroll eller snabbhet har adidas fotbollsskor för ungdomar stor variation. Predator är ett bra val för den som söker precision och kontroll. Med en ovansida i Controlskin som gör att du slipper snörning får du en perfekt passform som ökar greppytan för bollen. För snabba rörelser på planen är adidas Messi fotbollsskor ett bra val och dessa kommer dessutom med fotbollsstjärnans egna logga. Copa kommer i syntetiskt högpresterande läder vilket ger dig chansen att förbättra ditt spel och din kontroll över bollen. Sist men inte minst är adidas klassikern Tango, en sko med stor räckvidd som passar för de flesta positionerna på planen och kommer i en ny och modern design.