alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY

 
[9155]

Fynda skor och kläder på adidas Black Friday-rea

adidas har skapat ikoniska silhuetter i flera årtionden och här hittar du klassiska skor och plagg med uppdaterad design. Högteknologiska material och designlösningar ger dig de bästa förutsättningarna för din träning. Genom att anpassa sina skor och kläder efter olika typer av sporter och aktiviteter kan du få bättre stöd för din träning och eliminera störningsmoment. Genom att få full komfort och slippa justera dina plagg under passet kan du lägga fullt fokus på träningen och prestera bättre. I adidas Black Friday-rea hittar du allt från löparskor till t-shirts och tracksuits. Välj rätt utrustning från Black Friday-outleten för att få rabatt på skor och plagg som kan förbättra din träning.

Välj rätt i adidas stora Black Friday-outlet

För att kunna prestera bättre ska du välja utrustning för just dina rörelser. För löpning hittar du plagg i fuktavledande material som ger dig en sval och torr känsla så du slipper distraheras av klibbiga och svettiga plagg. Med en smal passform på kläderna hindras du inte av onödig volym, och adidas löparskor är gjorda i lätta material för snabba fötter men ger dig ordentligt med stötdämpning och energiåtergivning i sulan. För friluftsliv hittar du skor och kängor med grova sulor för att få optimal markkontakt även på ojämna underlag. Material som är fuktavstötande gör att fötterna håller sig torra och varma medan tåliga material på kläderna gör att du kan ta dig fram i vildmarken utan problem. Bland adidas Black Friday-rea hittar du många klassiska designinslag från adidas arkiv. Här finns klassiska färggranna adidas t-shirts med den stora Trefoil-loggan på bröstet. Du hittar även matchande jackor och träningsbyxor med 3-Stripes längs med ärmar och ben för en fräsch look. Med adidas design behöver du inte välja mellan komfort och stil utan kan träna med fullt självförtroende.