alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

TERREX SWIFT R3

Snabba och multifunktionella vandringsskor.

Vandringskängor för damer

 
[117]
1 / 3
Sida:av 3

Vandringskängor för damer hjälper dig att bli ett med naturen

Att koppla bort från vardagens alla måsten och att ta sig tid till att uppleva naturen är ett bra sätt att ladda batterierna och uppskatta sin omgivning. När du vandrar på okänd mark betyder det att du inte vet vad för underlag eller terräng som väntar dig, därför är det smart att investera i ett par praktiska vandringskängor för damer som håller dig stabil oavsett om det är bar eller stenig mark. Upptäck hur du kan gå flera mil i ett par sköna vandringsskor för damer och hur du kan njuta mer av ditt äventyr. Det är dags att du ger dig ut och upptäcker alla guldkorn som du inte ens visste fanns i din omgivning.  

Hikingskor för damer låter dig vandra på orörd mark

Våra vandringskängor för damer är speciellt anpassade för kvinnor. De kommer dessutom i slitstarka material så dina fötter håller sig skyddade genom hela vandringen. För att dina fötter ska hålla sig torra från fukt och svett har vi bland annat använt oss av GORE-TEX®, meshinfällningar och andra snabbtorkande material. Om du vill ha damvandringskängor som är anpassade efter din fot rekommenderar vi ett par med Primeknit-konstruktion som har en strumpliknande, lätt och ventilerande känsla. Då det är viktigt med ett säkert grepp, speciellt om du väljer att gå utanför de upptrampade lederna eller att klättra upp för bergen, har vi skapat skor med stabila gummiyttersulor i bland annat Continental™, Adaptive Traxion™, Stealth® S1 och Stealth Phantom. För att skapa mer stöd och energi åt dina fötter har vi mellansulor skapade i EVA och Boost för att endast nämna några. Dina tår är alltid utsatta för mer skada en resterande delar av foten, därför har vi vissa damvandringskängor som kommer i en formgjuten tåhätta i TPU som hjälper till att skydda dina tår.