alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Golfbälten

 
[3]
Storlek
Pris
199 kr - 529 kr
199529

Fixa både stilen och svingen med rätt golfbälten

När du spelar golf är din rörelse i armarna viktig för spelet, och för att kunna fokusera fullt på detta behöver du ha optimal komfort på golfbanan. Minska distraktioner som tar fokus bort från spelet genom att ha bekväma och välsittande kläder och skor som är specifikt anpassade för sporten. adidas har anpassat sina kläder och skor för att passa de rörelser du behöver för olika typer av aktiviteter. Du hittar därför en kollektion med golfkläder, skor och accessoarer specifikt framtagna för denna sport. En detalj som kan göra all skillnad för ditt spel är ditt bälte och därför hittar du flera golfbälten i adidas golfkollektion.

Golfbälte för säker passform

Med adidas golfbälten sitter byxorna säkert på plats under spelet och du slipper justera och rätta till passformen på dina kläder. Detta sparar dig både tid och onödig frustration som distraherar från ditt spel. Med justerbara golfbälten kan du anpassa längden på bältet för att få perfekt passform och optimal komfort. Du hittar golfbälten i stretchiga material för att du ska få skön rörelsefrihet samt golfbälten i skinn för en mer fixerad känsla. Du hittar även smarta vändbara bälten som ger dig två bälten i ett då du får möjlighet att variera färgen på bältet beroende på din outfit. 

adidas golfbälten och andra användbara tillbehör

Välj bland golfbälten i snygga och stilrena färger som blått, svart och grått. Med dessa bälten håller du en sofistikerad och elegant stil i sportig anda. I adidas golfkollektion hittar du även en hel del andra tillbehör som kan hjälpa dig att prestera på topp. Bland annat hittar du sköna och ventilerande kepsar som håller solstrålar borta från ögonen så du kan fixera blicken på ditt mål. Du hittar även smarta och bekväma klockor som sitter säkert på plats på armen för att du ska kunna hålla koll på tiden på banan.