alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bälten

 
[11]

Snygga bälten för både vardag och träning

Glöm inte bort detaljerna! Tillbehör kan göra all skillnad för både din prestation och din komfort. Med rätt bälte får du bättre passform på byxor, shorts och kjolar. adidas kollektion av bälten innehåller utrustning som är anpassad specifikt för olika sporter som löpning eller golf då dessa sporter kräver olika typer av passform. Du hittar även mångsidiga bälten som passar bra för en mängd olika aktiviteter samt till vardagsbruk. Med högkvalitativa material som genuint läder får du en elegant och exklusiv sportstil medan material som flätade textiler ger ökad flexibilitet. För löpning hittar du bland annat särskilt utformade bälten med fickor för att du ska kunna bära med dig nödvändiga småsaker.

Hållbar och bekväm design

Olika typer av bälten ger dig olika funktion så det kan vara en god idé att tänka igenom bältets designdetaljer när du väljer. Vanliga metallspännen är att rekommendera om du vill ha en stabil passform medan justerbara metallspännen är att föredra när du behöver mer flexibel passform. För golf är det till exempel en fördel med mer flexibilitet för att få full rörelsefrihet i varje sving. Även flätade och vävda alternativ är bra för denna sport då dessa har mer flexibilitet än läder. För löpning hittar du smarta alternativ med exempelvis mobilhållare eller fickor för att du ska kunna hålla händerna fria under löprundan. Du hittar även löparbälten med fack för vattenflaskor för att få jämn fördelning när du behöver ta med dig vatten på längre rundor.  

Snygg stil med funktionell design

När du väljer bälte är funktionen viktig för att du ska kunna prestera på topp i din sport, men detta innebär inte att du behöver kompromissa med stilen. Med skön komfort får du även snygg och tidlös design som höjer din outfit. Välj ett diskret bälte i matchande färg med din outfit eller en kontrasterande färg för en snygg designdetalj till din look.