alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Vita klänningar för barn

 
[3]

Vita klänningar för barn som fungerar året runt

Vita klänningar för barn har länge förknippats med sommaravslutningar, men våra vita barnklänningar kommer i tuffa, sportiga modeller och gör det möjligt att bära en vit klänning året runt och inte bara på sommaravslutningen. Vita barnklänningar kommer med eller utan ärmar och passar lika bra på tennisplanen som till vardags. Låt ditt barn uttrycka sin energi genom vardagens alla aktiviteter i någon av adidas klänningar för barn. Oavsett om ditt barn vill slå nytt rekord i favoritsporten eller bara upptäcka nya äventyr så kommer det att gå undan, och ditt barn är garanterat redo för den spännande utmaningen tillsammans med de ikoniska Trefoil-loggan och 3-Stripes.

Vita klänningar för barn som underlättar vardagen

Kläder som är enkla att slänga på sig är vanligtvis de kläderna som förblir favoriterna i garderoben och som dessutom sitter bäst. Kanske är det för varken du eller ditt barn har tålamod att klä på er i flera timmar då ni har viktiga aktiviteter som väntar och kräver er uppmärksamhet. Precis som du värnar om ditt barn försöker vi värna om miljön, i alla fall så gott det går, därför hittar du vita klänningar för barn som är tillverkade i bland annat organiska och återvunna material som skapar ett helt nytt plagg. Ditt barn kommer älska hur skön den mjuka bomullen känns mot kroppen och om hen skulle bli varm finns bland annat meshinfällningar och fuktabsorberande material så som AEROREADY som hjälper till att hålla kroppstemperaturen nere. När solen skiner som starkast behövs bra solskydd och som tur är kommer klänningarna med en UV-faktor på 50, men glöm inte att smörja in kroppen för att vara på den säkra sidan. Låt din prinsessa gå på upptäcktsfärd och samla alla spännande små skatter som hittas på vägen i de smarta sidosömsfickorna.