alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Bomberjacka för barn

 
[1]
Pris
449 kr - 450 kr
449450

Behåll värmen i en bomberjacka för barn

Barn älskar att vara ute och röra på sig i alla väder och låter aldrig lite kyla eller regn stoppa dem. För att du ska vara säker på att ditt barn håller sig varm under de kyligare dagarna har vi bomberjackor för barn som fungerar lika bra att använda under träningspasset såväl som under dagens alla äventyr och lekar. Våra bomberjackor kommer i flera olika modeller, färger och material så ditt barn kan få uttrycka vem hen är. Då vi vill att planeten finns kvar för våra barn, deras barn och barnbarn har vi valt att tillverka de flesta jackorna i återvunnen polyester för att minska på utsläppen.

En barnbomberjacka med flera stilar

Om ditt barn tröttnat på att bära en bomberjacka för barn i endast en stil kommer några av de i en vändbar modell som gör det möjligt att ha två olika stilar i en jacka. För att ditt barn ska kunna förvara spännande saker hen hittar ute i till exempel naturen, kanske en dyrbar sten eller något annat häftigt, kommer jackorna med fickor som gör det enkelt att samla det som minstingen tycker är viktigt. Dragkedjan försäkrar att värdesakerna stannar på plats så inga tårar blir spillda. Barnbomberjackor fungerar att använda till vardags såväl som till träningen. För att behålla värmen kommer jackan i en skön basebollkrage som håller halsen och nacken varm. Om du önskar att ditt barn får mer värme från jackan rekommenderar vi att du skaffar en jacka med huva så öronen också enkelt kan täckas. Om du däremot tycker det är obehagligt med en huva går det bra att matcha jackan tillsammans med en skön mössa. Gör ditt barn redo för en dag fylld med äventyr och lek och investera i ett skönt träningsset, tillsammans med ett par coola sneakers.