alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barn · Flickor · Ungdom 8-16 år · Skor

 
[251]
Superstar Shoes
Forum Low Shoes
Terrex Mid BOA RAIN.RDY Hiking Boots
Terrex Hyperhiker Low Hiking Shoes
ZX 5K BOOST Shoes
OZWEEGO Shoes
Forum Mid Shoes
Originals Flex Shoes
Terrex Trailmaker High COLD.RDY Hiking Shoes
Terrex Trailmaker Mid RAIN.RDY Hiking Shoes
Terrex Winter Mid Boa Hiking Shoes
Terrex Agravic Boa Mid RAIN.RDY Hiking Shoes
Adilette Aqua Slides
Advantage Shoes
NMD_R1 Shoes
Gazelle Shoes
Stan Smith Shoes
Superstar Shoes
Superstar Shoes
Nizza Shoes
Advantage Shoes
Response Super 2.0 Shoes
Runfalcon Shoes
Runfalcon Shoes
Supernova 2.0 Shoes
Supernova 2.0 Shoes
Adilette Shower Slides
Adilette Slides
Superstar Shoes
Forum Mid Shoes
Gazelle Shoes
Stan Smith Shoes
Superstar Shoes
Superstar Shoes
Terrex Climawarm Snowpitch Winter Shoes
adidas x LEGO® Sport Pro Shoes
Stan Smith Shoes
Stan Smith Shoes
OZWEEGO Shoes
OZWEEGO Shoes
Gazelle Shoes
Gazelle Shoes
NMD_R1 Refined Shoes
1 / 6
Sida:av 6

adidas skor för flickor

Hos adidas hittar du stilikoner med klassisk design och högteknologisk utformning. Välj mellan skor för alla eventualiteter, både för vardagsanvändning och träningspass, bland adidas skor för flickor. Här hittar du barnskor från adidas för löprundan, fotbollsmatchen, skolan och lekplatsen. Du kan även fynda adidas skor på rea. Använd dig av storleksguiden för att mäta barnens fötter och beställa rätt storlek. Gratis retur gäller annars inom 30 dagar.

adidas fotbollsskor för flickor

adidas Messi fotbollsskor är en hög modell av adidas fotbollsskor som ger dig stöd för ankeln för alla möjliga vridningar och vändningar under matchen. För snabbhet är det istället kombinationen av ett lågt skaft och en omslutande passform som är det bästa valet. adidas fotbollsskor finns både för inomhus och utomhusbruk och är anpassade efter olika underlag.

Skor för löprundan

Bland adidas skor för barn finns flera löpskor med stöd för både längre och kortare sträckor. adidas skor för flickor finns utformade för både löpning och lek vilket ger skorna ett stort användningsområde. En ovandel i mesh ger skorna ventilering medan syntetläder är bra för skor som ska vara både slitstarka och lätta. adidas skor för flickor finns både med snörning och med kardborreband beroende på hur ofta de ska tas på och av.

Klassisk utformning i olika färger

Filtrera din sökning efter adidas skor för flickor på den färg som du önskar köpa. adidas stilsäkra och ikoniska skor kommer i en mängd olika färger, allt från svart och vitt till rosa och blått. Den klassiska 80-talsstilen på Continental 80’s-skorna funkar både för gymmet och skolan och har den ursprungliga Trefoil-loggan i flera olika färger. Superstar-modellen med de 3-Stripes är annars en populär ursprungsmodell i läder som för tankarna tillbaka till 70-talets fitnesstil. Modellen POD är ett alternativ för en klassisk 90-talsslook med strumpliknande passform och poppiga färgkombinationer.