alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

NMD barn

 
[18]

NMD barn är den gamla teknologin i en modern tappning

Från ditt yngsta barn till ditt äldsta har de populära och enkla gymnastikskorna NMD barn sedan debuten 2016 kommit att bli några av våra mest älskade skor. Kanske är det på grund av kombinationen mellan ny och gammal teknologi som har förts samman för att skapa nya, snygga och funktionella skor som passar för alla åldrar. Låt ditt barn lära sig att ta sina första steg i ett par adidas NMD barn eller hjälp ditt äldre barn att ha en bekväm dag i hens aktiva liv. NMD adidas junior är kort för "nomad" och är vad som inspirerat oss till att skapa skor som ditt barn kan använda flera år framöver.

Junior adidas NMD med åtsittande ovandel ger stöd i varje steg

NMD barn är främst kända för den responsiva Boost mellansulan som är stötdämpande och energiåtergivande och som ger mer energi för varje steg som din lilla skatt tar. Förutom Boost-mellansulan är adidas NMD junior också kända för ovandelen som kommer i en stickad Primeknit som omsluter foten som en strumpa och ger extra stöd. Yttersulan kommer i gummi eller i flexibelt EVA-material som hjälper till att följa varje rörelse. När mörkret faller vill vi gärna vara säkra på att minstingen syns när bilar passerar, därför har några av våra NMD barn reflexdetaljer så ditt barn kan glänsa ännu mer än hen redan gör. För den allra minsta har vi tillverkat NMD adidas junior i en stretchig mesh som underlättar på och avtagandet för vi vet att varken du eller minstingen har tålamod att stå still under en längre tid för att knyta komplicerade skosnören. Gör ditt barn redo för dagens alla aktiviteter och bege er ut tillsammans och se hur lätt varje steg är medan din minsting springer runt oberörd från alla världens bekymmer.