alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnkläder för pojkar

 
[779]
Med adidas barnkläder för pojkar och ungdomar kan de yngre i familjen röra sig obehindrat. I sortimentet finns allt från träningskläder i diverse funktionella material och snygga plagg för vardagen.

adidas kläder för pojkar

Klä killen i bekväma och högpresterande plagg som passar både för träning, lek och vardag. Med klassisk design får han en sportig och tidlös stil. Du kan även hitta adidas kläder för pojkar som är inspirerade av sportstjärnor och idoler för att inspirera både i vardag och sport. Här hittar du plagg för alla säsonger och väderlekar, men även plagg som är framtagna för specifika sporter och aktiviteter. Kika i vår storleksguide för att hitta rätt storlek att beställa.

Jackor och tröjor

Vare sig han ska ut på planen eller hänga med kompisarna kommer han vara redo i adidas kläder för barn. Med sportjackor och tracksuits håller han stilen både på väg till matchen och en hel dag i skolan. adidas kläder för pojkar kommer i klassisk design med de karaktäristiska 3-Stripes som sträcker sig längs med ärmarna. Även originalloggan och 70-talets Trefoil-logga är återkommande inslag i design på jackor och tröjor. adidas hoodies för barn är ett populärt val för att hålla värmen och är lätta att dra på och av.

Byxor och shorts

Bland adidas byxor för barn hittar du både långa mjukisbyxor i värmande fleece och ventilerade shorts för aktiva dagar bland adidas kläder för pojkar. Varför inte köpa ett par träningsshorts med favoritlagets logga för att inspirera till både roligt och bra spel? adidas kläder för barn har en mängd olika lags hemmakläder och bortakläder.

Högpresterande material till träningen

Under träningen är det viktigt att välja rätt material för att killen ska hålla komforten under hela träningspasset. Bland adidas kläder för pojkar hittar du plagg i materialet Climacool som är ett bra val för svettiga pass då detta både ventilerar och leder bort fukt för en torr och sval känsla. Under kallare delar av året är Climawarm ett bra val för att fortfarande ge ventilation under träningspasset men hålla värmen när det är kyligt ute.