alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barn · Pojkar · Ungdom 8-16 år

 
[1216]

adidas sportkläder för pojkar

adidas sportkläder för pojkar är anpassade för rörelse och lek. Här kan du både hitta ikonisk design och modern teknologi för så användningsbara plagg som möjligt. Oavsett om du letar efter fotbollströjor för arenabesök eller adidas träningskläder för barnens aktiviteter har du mycket att välja mellan. Du hittar även perfekta skor för olika användningsområden och aktiviteter för att barnen ska vara så bekväma som möjligt.

Fotbollströjor för barn

Hitta fotbollströjor för barn med rätt lagtillhörighet för ett populärt tillägg till garderoben. adidas har fotbollströjor med allt från svenska landslagets uniformer till Champions League-lagens borta- och hemmatröjor. Bland annat finns lagtröjor från Manchester United, Real Madrid och Arsenal. Med rätt tröja kan barnen visa sin support till favoritlaget samtidigt som tröjorna har perfekt svettavledande material för att kunna användas under träningspass.

Hitta rätt sko för rätt aktivitet

Matcha adidas sportkläder för pojkar med rätt sko för att barnen ska vara så bekväma som möjligt. Med stilikonen adidas Superstar får du alla klassiska detaljer som snäcktå i gummi och mjuk ovandel i läder som gör skon perfekt till vardagen. En sko som passar för mer aktiva dagar och som är perfekt för att springa omkring i är Deerupt-skorna med sin nätöverdel och lätta sula. För klassisk basketstil är det istället Hoops som ger långvarig komfort under basketmatcher såväl som på lekplatsen.

Ursprunglig design med ikoniska loggor

adidas sportkläder för pojkar kommer både i ny utformning och ursprunglig design. Inget är så ikoniskt inom sportkläder som adidas 3-Stripes som varit en del av adidas design sedan starten under 20-talet. Designen, som är inkorporerad både på skor och kläder, har en hög igenkänningsfaktor och är garanterad att bli populär bland barnens åldersgrupp. Ränderna är även del av Trefoil-loggan från 70-talet som idag finns med i många av adidas kollektioner och anses vara legendarisk och utstrålar old-school adidas stil.