alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barn · Småbarn 1-4 år

 
[429]
1 / 9
Sida:av 9

adidas för småbarn

När barnen börjar utforska värden och sina egna rörelser är adidas skor och kläder perfekta för att hålla fokus på bekvämlighet och utveckling. adidas för småbarn har allt från kläder till skor som är både praktiska och sportiga för en klassisk stil även för de allra minsta. Klädda i 3-Stripes kan både bebisar och småbarn utforska världen med självförtroende! Om du är osäker på våra storlekar kan du ta en titt i vår storleksguide för småbarn för att mäta och hitta rätt plagg.

Skor för växande fötter

Välj rätt skor för barnen redan från starten för utveckling och komfort. Flera av adidas babyskor håller samma design som originalskor för vuxna, men är anpassade efter växande fötter. Den klassiska tennisskon Stan Smith med sitt mjuka läder är en perfekt sko för att ge stöd och stötdämpning även till de allra minsta. FortaRun är en mjuk sko i textilovandel som är perfekt när barnen lär sig att gå. Med lättviktssulan i materialet EVA får barnen både flexibilitet i sina rörelser och dämpning för fötter i rörelse. Skorna kommer dessutom i en rolig och barnvänlig design inspirerad av Mimmi och Musse Pigg. Välj kardborreknäppning på skorna för att kunna ta på och av så lätt som möjligt.

Kläder som fokuserar på lek och rörelse

adidas babykläder kommer i klassisk design med både de ikoniska 3-Stripes, originalloggan och Trefoil-loggan för att även de allra minsta ska få en tidlös och sportig stil. adidas för småbarn kommer i specialmaterial som Climalite som håller svett borta från huden för att småbarnen ska känna sig torra och bekväma. Jackor med blixtlås ända upp till hakan och adidas baby hoodies håller de minsta varma under kalla dagar för att kunna njuta av utomhusaktiviteter året om. För bekväma och snygga stilar har adidas för småbarn även den klassiska track suiten i en mängd olika färger.