alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Träningsbyxor för barn

 
[50]
1 / 2
Sida:av 2

Upplev sann rörelsefrihet med adidas träningsbyxor för barn

Vare sig det gäller lek eller träning är det viktigt att barn i alla åldrar har kläder som håller måttet och samtidigt låter den aktive röra sig obehindrat. I urvalet av adidas träningsbyxor för barn finns mängder av byxor framtagna för rörelse oavsett aktivitet. Utbudet bjuder exempelvis på kroppsformade, mer slimmade alternativ med dragkedja runt anklarna vilket gör det enkelt att ta av och på byxorna. Föredras normal passform finns joggingbyxor med en mer avslappnad stil, för maximal komfort utan att kompromissa med kvalitet och funktion. Färgutbudet är minst sagt varierat och alternativen i sortimentet kommer i allt från diskreta, neutrala basfärger till mer kontrastfärgade alternativ likt Lush Red, Scarlet och Bluebird. Självklart är inte utbudet komplett utan adidas klassiska sportlook med 3-Stripes på benen, nu även specialgjorda för barn.

Joggingbyxor som uppmanar till en aktiv livsstil

I utbudet av träningsbyxor för barn hittar du byxor som uppmanar till en aktiv livsstil. Många alternativ kommer med elastisk midja och ribbade muddar i både normal samt nära passform. För att spara på naturens resurser är flera modeller i sortimentet dessutom framtagna med återvunnet material. Modellerna är också specifikt framtagna för explosiva, snabba rörelser och maximal rörelsefrihet. Exempelvis hittar du sportbyxor med avsmalnande ben som underlättar fotarbetet vid sporter som kräver extra mycket bollkontakt.

Byxor för träning såväl som en sportig vardagslook

Vare sig det handlar om sportutövande eller mer generell aktivitet, är det viktigt att kläderna är slitstarka och låter kroppen andas. adidas urval av träningsbyxor för barn är både brett och varierat. För den sportintresserade kan det vara bra med alternativ som kommer med ribbade muddar. För mer generell aktivitet sitter det aldrig fel med sportbyxor i normal passform och midja med smidig dragsko. Då alla kläderna i adidas utbud av joggingbyxor för barn är tillverkade med aktivitet i åtanke, fungerar urvalet även som en sportig look i vardagen.