alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barn · Ungdom 8-16 år

 
[1424]

adidas sportkläder ungdom

Se till att ungdomarna har allra bäst förutsättningar att slå personligt rekord med rätt skor och adidas sportkläder för ungdomar. Vare sig du letar efter nya trender eller ikoniska stilar hittar du detta i adidas kollektioner. Filtrera din sökning efter den sport ungdomarna ägnar sig åt för att hitta rätt produkter som inte bara är stilsäkra men som framförallt erbjuder rätt prestanda under träningspassen.

Hitta rätt skor för ungdomar

adidas Originals passar utmärkt för ungdomar som vill ha en häftig sko till vardagen som ger bra stöd och har bekväm passform. Välj bland annat mellan läder för vardagsanvändning, sulor med responsiv Boost för avlastning för fötterna eller stickad ovandel som andas. Filtrera sökning efter exempelvis fotboll, löping, basket eller handboll för att hitta rätt sko som ger ungdomarna de allra bästa förutsättningarna för sitt spel.

Kläder för träning

adidas sportkläder för ungdomar har allt från fotbollströjor för barn som passar för matcher till kläder passande för träningspass. adidas träningskläder för barn har prestanda i fokus och med rätt material kan du få ett svalt träningspass inomhus eller en värmande löprunda under kyliga dagar. Med högteknologiska material som Climacool och Climawarm kan ungdomarna bekvämt leka och träna utan att bli för varma eller för kalla. Hitta original design på adidas jackor med de 3-Stripes som går längs med ärmarna eller ny design med ledig passform. För att vara en god förebild åt den nya generation kan du välja träningsställ och kläder av återvunnen polyester som är snälla mot naturen och minskar utsläpp.

Satsa på detaljerna med nödvändiga accessoarer

Bortse inte från vikten av detaljerna för att träningspassen ska gå så bra som möjligt. Komplettera adidas sportkläder för ungdomar med rätt strumpor för fotbollskorna eller för löprundan för att skorna ska passa så bra som möjligt. Bland ungdomsaccessoarer hittar du även klubbor, bollar, simglasögon, benskydd och handskar.