alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Träningskläder för barn

 
[635]
Pojkar / Flickor
Pris
94 kr - 1 280 kr
941280
1 / 14

Fina träningskläder för barn som tål både sport och lek

Något som nästan kan tyckas som en superkraft är barns förmåga att springa omkring och röra på sig mest hela tiden. Vi är många vuxna som är avundsjuka på deras energi, men om barnen har fel kläder på sig kan det göra att de inte rör sig lika mycket. Våra träningskläder för barn är anpassade efter barnens rörelsemönster och är sydda i mjukt, följsamt tyg där varje söm är satt med eftertanke. Dessutom är de bra på att hålla ditt barn sval och torr, så inte obehaglig svett sätter stopp för deras äventyr. Oavsett om ditt barn tränar fotboll eller någon annan sport eller helt enkelt vill ha på sig sköna kläder när hen leker på lekplatsen har adidas mycket att välja på. Eftersom kläderna är så sköna att ha på sig bör du inte bli förvånad om de blir favoritplaggen att både ha på sig i skolan och att slappa framför teven i!

Barnträningskläder för en renare planet

De flesta av våra barnträningskläder är antingen gjorda av polyester eller bomull. Dessa två material har rykte om sig att vara dåliga för miljön, men i det här fallet har vi vänt alltihop till något bra. Polyestern är nämligen återvunnen plast som vi räddat från att flyta omkring i havet, och bomullen är hållbart odlad av Better Cotton Initiative, som verkar för att bomullsodling över hela världen ska ha ett mindre avtryck på miljön. Det här är oerhört positivt eftersom det både slår ett slag för planeten och lär barnen som bär träningskläderna att göra det de kan för att bidra till ett mer hållbart tänk. Vi resonerar som så att ingen kan göra allt, men alla kan göra något, och det gäller även våra tränande barn, som också är våran framtid.