alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

träningsshorts barn

 
[77]
1 / 2
Sida:av 2

Träningsshorts för barn

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för barn passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Barn och unga är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential med en gång. Kläder med adidas klassiska logotyp är en självklarhet i sportens värld och inom streetmodet. Våra träningsshorts har en obestridlig adidas-design. Med dessa träningsshorts för barn kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – träningsshorts för barn från adidas

Våra träningsshorts är tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Athletics – med adidas-träningsshorts gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Vi testar noggrant ny teknologi som TECHFIT i verkliga förhållanden. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar träningsshorts i kollektionerna Disney, Squadra och Graphics. Våra träningsshorts finns i blått, svart, grått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Det är aldrig för tidigt att börja. De utmärkande adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. 3-Stripes är alltid helt rätt för skolan. Träningsshorts för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.