alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Damtofflor, sandaler & flip-flop för dam

 
[40]

Ta semestern till nästa nivå med Black Friday: tofflor, sandaler och flip-flop för damer

När du ska sticka på en härlig solsemester, spendera sommaren på stranden här hemma eller simma i badhuset behöver du förutom bra badkläder även ha ett par badtofflor. På Black Friday: tofflor, sandaler och flip-flop för damer hittar du massor av olika modeller att välja på så du kan matcha dina badkläder perfekt. Våra tofflor är lätta att tycka om av många olika skäl. Dels så är de snygga och passar både till shorts och kjolar, dels så är de praktiska att alltid ha till hands. Den mjuka fotbädden i Cloudfoam gör att det känns som att gå på moln. Perfekt om du har sprungit en lång runda i instängda skor och vill ge fötterna en välförtjänt paus, eller om du har gått i höga klackar hela dagen.

Hitta nya favoriter på vår Black Friday-outlet på tofflor, sandaler och flip-flop för damer

Reavarorna från Black Friday: tofflor, sandaler och flip-flop för damer är väldigt mångsidiga. De går bra att ha på sig som vanliga sandaler på sommaren när du vill ha något luftigt på fötterna, och på vintern kan du använda dem inomhus för att slippa gå direkt på kalla golv. Tack vare deras slitstarka och snabbtorkande material kan du till och med bada i dem. Perfekt om du vill skydda fötterna mot vassa saker som kan lura på botten när du är på stranden. Skorna på adidas Black Friday-outlet på tofflor, sandaler och flip-flop för damer är ofta gjorda i bara två delar, men trots deras enkelhet är de riktigt bekväma. Deras klassiska 3-Stripes gör att de ser sportiga ut och passar bra att matcha med träningsplagg från adidas. Skorna är designade för dig som lever en aktiv livsstil, men som också vill njuta av att kunna ta det lugnt ibland.