alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

barnskor flicka

 
[250]
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop Shoes
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop Shoes
adidas x Disney Advantage Muppets Hook-and-Loop Shoes
Superstar 360 Shoes
ZX 700 HD Shoes
Ozelle Running Lifestyle Elastic Lace with Top Strap Shoes
Disney Superstar 360 Shoes
Gazelle Shoes
Winterplay Boots
Winterplay Boots
Runfalcon 2.0 Shoes
Runfalcon 2.0 Shoes
Tensaur Run Shoes
VS Switch 3 Lifestyle Running Hook and Loop Strap Shoes
Originals Flex Shoes
Superstar Shoes
Superstar Shoes
Superstar 360 Shoes
Superstar Shoes
Superstar Shoes
Stan Smith Shoes
Stan Smith Crib Shoes
OZWEEGO Shoes
OZWEEGO Shoes
Gazelle Shoes
Gazelle Shoes
adidas NMD 360 x LEGO® Shoes
NMD 360 Shoes
Forum Low Shoes
Forum Low Shoes
Continental 80 Stripes Shoes
Continental 80 Stripes Shoes
FortaRun Sport Running Elastic Lace and Top Strap Shoes
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop Shoes
Advantage Lifestyle Court Hook-and-Loop Shoes
Superstar 360 2.0 Boots
adidas x Disney Tensaur Sport Mickey Hook-and-Loop Shoes
adidas x LEGO® Sport Pro Shoes
Samba OG Shoes
Tensaur Sport Training Hook and Loop Shoes
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Shoes
Tensaur Sport Training Hook and Loop Shoes
Tensaur Sport Training Hook and Loop Shoes
1 / 6
Sida:av 6

Barnskor för flickor

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion för flickor. Med adidas skor för flickor är du ständigt först med de senaste trenderna. Som barn är det viktigt att sport är kul – det gäller både om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar att ta de första stegen mot nya personbästa. Dina barnskor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa barnskor för flickor kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – barnskor för flickor från adidas

Våra barnskor innehåller även läder, mockaläder och syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-barnskor gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Vi testar noggrant ny teknologi som ADIFIT, CLOUDFOAM och SUMMER. i tuffa förhållanden. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft i varje steg. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är internationellt hyllade och är ett tydligt statement. Du hittar barnskor i kollektionerna Classics, U_Path Run och Top Ten. NMD-kollektionen är en förenar av adidas historia och innovativ design. Vare sig det gäller kläder, skor eller accessoarer – NMD är symbolen för futuristisk streetstil. adidas är populärt hos atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov. Våra barnskor är tillgängliga i rött, grått, vinrött och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan flickor skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Flickor gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för flickor har designats för självförtroende och komfort. Bassäng eller strand – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra precis det. I vårt stora sortiment hittar du skor för gata, terräng och väg. Barnskor för flickor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att slå ditt personbästa varje dag.